Cartea, un cadou de suflet & Promotii in librariile online ❤

Am avut ocazia sa vizualizez un numar suficient de wishlist-uri pentru a imi da seama ca majoritatea se gandesc numai la lucruri materiale gen : obiecte vestimentare, telefoane, obiecte de ingrijire personala etc. etc. Se pare ca nimeni nu a adus in discutie si satisfacerea nevoilor sufletesti prin intermediul lecturii. In momentul in care primesc o carte cadou , ma consider mult mai norocoasa decat daca as fi primit un smartphone sau o super paleta cu fraduri. Este un dar de suflet, o dovada a faptului ca persoana care iti inmaneaza cadoul s-a gandit sincer la tine , dand astfel dovada de noblete sufleteasca. 

Micile atentii sunt cele care intretin legaturile prietenesti dintre oameni !!!
Daca am reusit sa va conving ca merita sa oferiti in dar o carte, atunci va voi prezenta  3 librarii online ce vin in sprijinul acestei initiative .
Libraria online Elefant.ro ne ofera in perioada 19 - 23 Decembrie o colectie de carti cu pana la 70 % REDUCERE + Transport gratuit la comenzi de peste 85 de lei.



Editua ALL    ne propune o reducere de 30 % la Cartea Zilei , prezentata de luni pana vineri, dupa ora 12.
De asemenea, pentru a veni in sprijinul nostru ne ofera 9 Idei de Cadouri constand in pachete speciale pentru persoanele dragi din viata noastra .





Editura Nemira iti aduce cadoul de Craciun !  Timp de 7 zile poti sa  alegi cartile dorite, acum cu reduceri intre 40% si 90%.
Mai mult, profita de oferta speciala de Craciun, cumpara si poti fi unul dintre cei 20 de castigatori ai tombolei Nemira cu premii constand in 10 Vouchere de 50 lei si 10 Vouchere de 100 Lei.




Nu stii ce sa cumperi pentru cei dragi cu ocazia Craciunului ? Nu ezita si daruieste o CARTE !

Sarbatori fericite !!!
 

Comentarii