Shopping this weekend with Nyx & Max Factor ❤

Este imposibil sa nu fi auzit sau lecturat pe undeva despre oferta revistei Cosmopolitan in luna Martie si anume : un produs Nyx la alegere + revista la 10.90 Lei.
Ei bine am fost si eu 'intoxicata' cu aceasta frenezie temporara si am pornit partial hotarata in cautarea de produse Nyx . Ca sa fiu dureros de sincera, nu am explorat intreaga jungla urbana in cautarea de reviste, ci am intrebat doar la 1 chiosc, am intrat in 2 hypermarket-uri si in 2 magazine Inmedio. 
Ce am gasit : un numar impresionant de creioane de sprancene si dermatograf, cateva blush-uri, o pudra compacta, un gloss, un rimel si un fard mono gri. 
Evident, eu intentionam sa gasesc cu totul altceva : fond de ten, pudra mozaic sau un fard trio.
Ce am cumparat : un Blush in nuanta Espresso si atat .
In schimb, am fost atrasa iremediabil de vraja reducerilor din magazinul Dm si nu am rezistat tentatiei de am achizitiona o pudra de fata Creme Puff de la Max Factor in nuanta Medium Beige pentru o suma modica de aprox. 20 de lei.
Blush-ul Nyx este pur si simplu adorabil ca nuanta si doar o idee prea prafos. Intotdeauna am avut o slabiciune pentru blush-urile si perlele ce dau o tenta subtila de bronz.
Pudra Max Factor este, la prima vedere, acceptabila, dar atat de parfumata incat ma gandesc ca poate fi putin nociva pentru ten. Dar vom vedea mai tarziu intr-un review .

Si totusi nu renunt la dorinta mea de a gasi macar pudra mozaic sau un fard trio, la FDT nici nu mai visez . Maine voi porni din nou la o scurta si placuta sesiune de "vanatoare" de reviste !

Ce parere aveti ? Au meritat banii ?

Comentarii