Pink Box Martie + Cod de Reducere

Buna Tuturor !
Am revenit cu o noua cutiuta Pink Box si noi surprize desi timpul liber este foarte pretios pentru mine si incerc sa il gestionez cat de bine cu putinta. Pink Box-ul lunii Martie s-a dovedit a fi la fel de special precum si luna care acum este pe sfarsite si ma refer desigur la Martisor, Ziua Femeii si poate cel mai important la sosirea primaverii. 

De data aceasta, Pink Box ne incanta cu 4 produse Full Size si 1 produs Mini Size :

1. Crema hidratanta si calmanta de zi Dermaglin : este potrivita tenului normal/uscat  si destinata calmarii iritatiilor si a rozaceei dar, atentie, contine alcool si parabeni. ( FULL SIZE - 50 ml )
2. Tratament pentru albirea dintilor Pearl Drops Hollywood Smile : contine pudra de perle care elimina petele si placa bacteriana, oxigenul activ accelereaza albirea fara a provoca sensibilitate iar fluorul intareste smaltul si protejeaza impotriva cariilor. ( FULL SIZE – 50 ml )
3. Parfum B.U. Spirit : eram fana B.U. cand eram mica dar spray-ul acesta miroase destul de bine. Are un parfum floral fructat. ( FULL SIZE – 150 ml )
4. Anason Eco de la Magazinul de Mirodenii : foarte interesant desi nu sunt o specialista in bucatarie si mai ales in cazul deserturilor. ( FULL SIZE – 40 g )
5. Doua mostre de Sampon si Balsam Keune Care Line Vital Nutrition : gama este potrivita parului decolorat, intens tratat chimic, poros si degradat, dificil de pieptanat. NU este recomandat pentrul parul normal, fin, netratat chimic sau agresat de coafarea  zilnica si folosirea placii de indreptat. Chiar vroiam sa testez excat aceste 2 produse Keune ia daca sunt OK le voi si comanda ! ( MINI SIZE - 2 x 8 ml )
TOTAL : 46.5 Lei +17 Lei + 12.35 Lei + 18.87 Lei + 2 Lei ( mostra de Balsam Keuna ) + 1.6 Lei ( mostra de Sampon Keune ) = 98.2 Lei

Sper ca v-au placut si voua produsele din Pink Box Martie si nu uitati ca daca vreti sa beneficiati de o REDUCERE de 1 LEU trebuie doar sa introduceti in caseta de “Cod Promotional” CODUL “PINKROXYFOXY”.

Comentarii