[ Monthly Favorites ] : Octombrie 2014

Ne apropiem cu paşi repezi şi hotărâţi de minunata perioadă a sărbătorilor, momentul meu preferat din tot anul. Iubesc tot ce ţine de acest anotimp, mai puţin zilele geroase şi zilele când nămeţii se încăpăţânează şi îţi îngreunează drumul spre muncă.

Revenind la tematica postării, sunt foarte încântată de faptul că în luna Octombrie am fost mult mai cumpătată ca de obicei în privinţa cumpărăturilor, astfel încât produsele cele mai folosite din luna ce a trecut se rezumă la o loţiune micelară, o cremă de ochi, un şampon, un ser pentru păr, un blush şi un parfum.


1. Produse de curăţare şi îngrijire a tenului:
    - crema antirid şi anticearcăn Ivatherm a luat locul cu succes celei de la Bioderma. Nu mă pot pronunţa încă asupra efectelor, însă vă pot spune de pe acum că îmi place textura uşoară, faptul că se absoarbe imediat, calmează şi nu conţine parfum.
    - loţiunea micelară Ivatherm nu o folosesc de foarte mult timp şi în ciuda faptului că foarte parfumată, nu irită tenul şi nici ochii, curăţă eficient şi este foarte spornică ( eu am varianta de 100 ml oferită cadou la revista Unica Noiembrie ).

2. Produse de machiaj:
    - blush-ul de la L'Oreal este în acest moment preferatul meu datorită nuanţei de roz prăfuit ce se potriveşte de minune unei şatene ca mine.

3. Produse de curăţare şi îmgrijire a părului:
    - şamponul Dove anti-mătreaţă reprezintă pentru mine o adevărată descoperire în materie de curăţare a părului. Este singurul produs ce mă ajută să prelungec cu o zi durata dintre 2 spălări, lasă părul moale şi mătăsos şi m-a ajutat să scap parţial de mătreaţă ( mai am de lucrat la acest capitol ). 
   - serum-ul pentru stimularea creşterii părului de la Sabio este, fără dubii, cel mai bun produs de îngrijire a părului încercat de mine până acum. Amestecul de ulei de ricin, argan, rozmarin, lavandă, cedru, salvie, muşeţel şi ylang-ylang nu numai că stopează căderea părului, dar şi stimulează creşterea şi îmbunătăţeşte rezistenţa acestuia. Personal, în doar 2 săptămâni m-a ajutat să stopez căderea excesivă a părului.

4. Parfumuri:
    - nu mi-au plăcut niciodată parfumurile Giordani de la Oriflame, dar acest Miss Giordani efectiv m-a cucerit. Nu regăsesc în aroma sa nicio urmă a notelor specifice parfumurilor Giordani. Este floral, proaspăt, uşor dulceag şi foarte feminin.

La toate produsele de mai sus se mai adaugă şi o parte dintre produsele preferate ale lunii trecute, pe care am considerat că nu mai este necesar să le menţionez încă o dată şi luna aceasta.

Comentarii