[ Monthly Favorites ]: 5 preferate in luna Ianuarie


Printre experimente culinare și planuri pentru nuntă, aceste două noi ocupații ale mele se leagă cum nici nu vă imaginați, am strecurat și câteva minute bune pentru o postare scurtă, un rezumat al rezumatului din luna Ianuarie. Am renunțat la vechiul format, fiindcă îmi părea ușor dezordonat și aglomerat, în schimbul unuia mult mai aerat și lejer. 

O să spuneți că m-am debusolat atât de tare, încât nu mai știu să număr. Într-adevăr, în poză avem 7 produse dar veți înțelege imediat despre ce este vorba.


În speranța că o să vă placă, vă prezint cele 5 produse de care m-am „îndrăgostit” în luna Ianuarie.

1. Ulei de argan Longevita pentru ten, păr și unghii - deși are triplă întrbuințare l-am folosit doar pe ten, în loc de cremă hidratantă. De fapt, de mai bine de o lună îl folosesc înainte de aplicarea fondului de ten și nu am fost nicicând mai mulțumită de aspectul final al machiajului meu zilnic. În ciuda faptului că vorbim despre un ulei, se absorbe destul de repede, lasă o peliculă ușor „alunecoasă”, dar care pe mine nu mă deranjează deloc. Un alt plus ar fi faptul că este perfect inclusiv pentru zona ochilor.

2. Ulei pentru păr de la Vitalcare - l-am achiziționat prin intermediul unei cunoștințe, nu se găsește în țară și este extrem de spornic. Conține ulei de argan în cantități generoase și un parfum ce îmi amintește de produsele Tresori D'Oriente.

3. Brevoxyl - a mai fost menționat și în postări anterioare, l-am readus în prim plan fiindcă luna aceasta am avut parte de 2 monstruleți la interval de o zi. Un produs foarte eficient în cazul meu, un preț excelent și beneficii pe măsură.

4. Maybelline Dream Satin Liquid - noul meu fond de ten de la sfârșitul lunii Decembrie. Am fost suficient de inspirată cât să îl comand de Black Friday cu 20 de lei. Are un finish satinat, natural, nu evidențiază zonele uscate și rezistă surpinzător de bine până seara.

5. Tinctură de ardei iute, mesteacan și urzică - le-am menționat împreună fiindcă le folosesc doar concomitent, într-o mască specială pentru păr, pe care o aplic de 2 ori pe săptămână. O să vă povestesc în detaliu ce și cum într-o postare viitoare.

Scurt și la obiect, zic eu, că a fost postarea. Dacă aveți întrebări, vă răspund cu drag.

Comentarii