5 calendare advent cu care te poți răsfăța în 2017


Bine v-am regăsit, dragilor!

Trendul calendarelor de advent este un fenomen inspirat din afară, care a început să ia amploare și în România. Ni se oferă practic ocazia ca în fiecare zi, din cele 24 de dinainte de sărbătoarea Crăciunului, să descoperim și să testăm câte un produs în varianta mini sau full size. Un alt avantaj, cel mai demn de luat în seamă din punctul meu de vedere, ar fi posibilitatea de a economisi bani. Și nu în ultimul rând, poate fi și un cadou minunat de sărbători pentru acea persoană dragă din viața ta.

Iată și cele 5 calendare advent pe care le-am descoperit până acum:

1. Calendarul de la Marionnaud este, până acum, cel mai convenabil ca preț. Poate și datorita faptului că produsele conținute sunt toate marcă proprie și în marea majoritate în varianta travel size. Este disponibil momentan doar în magazine. 

Preț: 89 lei

sursă foto

2. Advent calendarul Douglas are un conținut ceva mai generos și îl putem comanda și online.
Conținut: ruj lichid mat Isadora 2 ml, burete blender Douglas, mănusi hidratante Douglas Essential, loțiune pentru față Hej 10 ml, Douglas 2 in 1 bază&top coat 10 ml, mască facială 20 g, gel de duș Toni Gard My Honey 30 ml, creion buze Douglas 4g, pastile efervescente Douglas Home Spa 24g, apă de parfum Ariana Grande 7.5ml, spirala pentru păr Invisibobble 3 buc, mască hidratantă Douglas Essential 12 ml,  cremă de față Daytox 10 ml, șervețel autobronzant Douglas Sun 1 buc, demachiant Douglas Essential 50ml, creion pentru ochi Douglas 0.6 g, apă de parfum roll on Annayake 10ml, gel de curățare hidratant Artemis 20ml, balsam de buze eos 4g, gel de duș Douglas Home Spa 30 ml, mască detox cu argilă 20ml, lac de unghii roșu 10 ml, ser anti-riduri Annayake 7 ml, apă de parfum Toni Gard  My Honey 15 ml.

Preț: 139 lei


3. Calendarul advent de la Makeup Revolution este preferatul meu. Mă încântă tare paleta full size Revoholic și oglinda. În România am găsit-o doar pe PinkPanda.ro, dar se pare că stocul este limitat.
Conținut: 6 rujuri de buze, 4 pensule de machiaj, 7 iluminatoare, o pudră, un bronzant, o oglinda, 2 lip glossuri, un iluminator lichid, o bază pentru fardul de pleoape, o paletă de farduri. 

Preț: 226 lei

sursă foto

4. De departe cel mai drăguț calendar din 2017 este cel de la Sephora, care, din păcate, este momentan indisponibil online. Din câte am înțeles și vă rog să mă corectați dacă greșesc, eș este disponibil în magazine în stoc limitat.
Conținut: 1 mască de noapte - Lotus 8ml, 1 capsulă de gel cremă de duș - Flori de bumbac 7.9ml, 1 capsulă de gel cremă de duș - Laguna 7.9ml, 1 capsulă de gel cremă de duș - Bujor 7.9ml, 1 cub efervescent pentru baie - Flori de bumbac 18g, 1 tuș de ochi Fingertip - 01. Smart Black 2ml, 1 lac de unghii - L43 It-girl 5ml, 2 x 2 șervețele expresss cu dizolvant pentru unghii 4 x 2.63g, 2 șervețele express demachiante pentru ochi 2x1.87g, 1 creion pentru sprâncene universal - 01 Incolore 2.5g, 1 creion de ochi mini - N°09 Intense Black 0.73g, 1 creion de buze mini - N°03 Classic Red 0.73g, 1 fard de pleoape - Tiramisu N°298 2g, 1 fard de obraz - N°05 Sweet on you ! 3.5g, 1 ruj cremos Lip Stain rezistent la transfer - 01. Always Red 5ml, 1 elastic pentru păr fundă, 1 set de bețișoare din lemn pentru cuticule, 1 oglindă de buzunar,  1 fundă, 1 carnețel de post-it, 1 set de adezivi, 1 insignă, 1 pilă de unghii cu 6 fețe.

Preț: aprox. 175 lei (dacă este cazul, revin cu corectări după ce verific la fața locului)


5. Ultimul, dar cu siguranță nu și cel din urmă, este cel de la Kiehl's. Produsele lor pentru îngrijirea tenului și a corpului sunt extrem de lăudate atât în afară, cât și în RO. Dacă vă interesează conținutul, vă invit pe pagina A Beauty Tale, unde Andreea ne prezintă fiecare din cele 24 de miniaturi.
Advent calendarul Kiehl's îl puteți găsi în magazinele lor fizice.

Preț: 315 lei


Dacă aveți cunoștință și de alte calendare advent disponibile în România, vă rog să ne puneți și pe noi în temă.
💟

Comentarii