Castiga unul din cele 5 seturi de produse OnLine oferite de Apollo Mod ! -> CLOSED

 - CLOSED -
Hey everybody ! M-am intors cu o noua surpriza pentru voi multumita Apollo Mod Distribution, care are placerea de a va oferi, prin intermediul meu, posibilitatea de a castiga unul din cele 5 seturi de produse marca OnLine.

Apollo Mod Distribution este o companie tanara dar care, prin consecventa si daruire, a reusit ca in 8 ani sa isi diversifice portofoliul de produse ajungang la peste 850 de produse. Viziunea , obiectivele si misiunea acestei companii, absolut toate sunt orientate catre satisfacerea optima a cerintelor clientilor si partenerilor. In acest sens, munca in echipa, respnsabilitatea, eficienta, dezvoltarea si inovarea reprezinta valori pe care compania se bazeaza pentru asigurarea unui climat de munca sanatos si pentru satisfacerea  nevoilor si asteptarilor clientilor.

Din cadrul portofoliul Apollo Mod amintim urmatoarele marci : OnLine, Himalaya, Fennel, Montagne Jeunesse, Touch, Organique - Himalaya, Hello Kitty, Disney etc.
 
De asemenea, imi amintesc ca acum ceva timp am avut o experienta foarte placuta cu Spuma de baie Marine de la OnLine, pe care o recomand pentru acele momente de relaxare si destindere.   Cu ocazia redescoperirii acestei game de produse, cu siguranta voi face o vizita la Kaufland pentru a face cumparaturi.

Sa trecem la prezentarea premiilor :


Setul contine : 
  • Sapun lichid  cu masline ;
  • Sare de baie Marine ;
  • Spuma de baie cu aroma de vanilie ( Hmm...suna delicios ) .
 Pentru mai multe detalii referitoare la produsele oferite ca premiu puteti accesa acest LINK .


Reguli de participare: 

1. Sa ma urmariti prin GFC.
2. Sa dati LIKE paginii mele da Facebook ( AICI ) si paginii de Facebook OnLine ( AICI ).
3. Sa dati Share pe Facebook la aceasta postare cu mentiunea " Poti castiga si tu unul din cele 5 premii OnLine oferite de Apollo Mod ! "

4. Sa raspundeti CORECT la urmatoarea intrebare :
" Care sunt cele doua noi arome ale sapunului lichid OnLine? "

( Pana aici aveti o sansa ). 

5. Pentru 3 sanse in plus ( +3 ) , puteti face o postare despre acest concurs pe Blogul dvs. ( daca aveti Blog ) si trebuie sa includeti si o poza in sidebar cu link activ catre aceasta postare.

6. Sa lasati in comentariu la aceasta postare de forma : 
Nume GFC :
Numele cu care ati dat Like paginii mele si paginii OnLine :
Link catre postarea de pe Facebook : 
Raspunsul la intrebare :
Link catre postarea de pe Blogul dvs. :
Sa mentionati daca ati pus poza in sidebar :

Concursul se va incheia in data de 10 Dec., ora 23:59 iar castigatoarea va fi aleasa cu ajutorul Random.org, dupa ce a fost utilizat inainte si List randomizer. 


Premiul va fi expediat de catre sponsor.

Multa bafta tuturor !
Divider Graphics

Comentarii