Concurs Brio Collection !

BrioCollection.com este, dupa spusele creatorilor sai, mai mult decat un magazin online plin de bijuterii. Este o lume modelata de personalitati si evenimente, in care iti poti gasi cu usurinta accesoriile care sa iti asigure acel look special ce emana unicitate si stralucire.

Produsele vizualizate pe site sunt confectionate din : sticlă, plastic, lemn, sidef sau pietre semipreţioase - hematite, onix, agate, cuarţ, jad, ochi de tigru, dalmatin, împreună cu accesorii din metal, piele sau material textil.

Exceptand colectia de bijuterii handamade, puteti gasi si o categorie dedicata viitoarelor mirese si anume : Bijuterii mireasa. O gamă separată sunt si bijuteriile Brio crystal collection, bijuterii realizate cu perle şi cristale Swarovski. Pentru aceste bijuterii, accesoriile metalice sunt rodiate (antialergice).

De semenea, pentru acelea dintre voi care doriti sa va utilizati talentul si imaginatia, puteti achizitiona din magazinul online Brio Collection si componente si materiale pentru confectionarea bijuteriilor. Astfel aveti posibilitatea de a crea bijuterii personalizate, ce contin amprenta propriului vostru stil .

BrioCollection.com va ofera oportunitatea de a castiga un Set Special si foarte Feminin alcatuit din : 

Inel Black Flower
Set de cercei Black Flower
 Cordeluta Purple


 Reguli Obligatorii :

 1. Sa ma urmariti prin GFC .


 2. Sa dati LIKE paginii de Facebook SophistiCat (AICI !) si paginii de Facebook a sponsorului BrioCollection ( AICI ! ) .

3. Sa dati SHARE pe Facebook acestei postari utilizand acest link : http://pinkroxyfoxy.blogspot.com/2012/01/concurs-brio-collection.html

4. Sa raspundeti la intrebarea : Care este bijuteria dvs. preferata de pe BrioCollection.com si motivatia dvs. ?

Si pentru a veni in sprijinul facilitarii participarii dvs. la concurs, am introsdus formularul de mai jos, in care va trebui sa raspundeti la cerintele mentionate anterior !

Concursul se incheie pe 15 Ianuarie, ora 00:00, iar castigatoarea va fi aleasa cu ajutorul programului random.org si va fi anuntata intr-o postare separata.


!!!Cititi cu mare atentie regulile pentru a nu fi nevoita sa descalific pe nimeni !!!






Comentarii