Ingrijire delicioasa pentru ten de la Montagne Jeunesse ( Review )

In ultimele 2 saptamani am avut ocazia sa testez Masca pentru curatare cu ciocolata alba de la Montagne Jeunnesse care pentru mine reprezinta pe langa un aliat in curatarea si ingrijirea tenului si un adevarat rasfat cu arome dulci de ciocolata.
In momentele cand tenul tau are nevoie de ajutor mastile Montagne Jeunesse sunt un remediu la indemana, natural si foarte usor de utilizat. Montagne Jeunesse iti ofera masti delicioase cu ingrediente naturale - pentru ca tu sa te simti rasfatata si ingrijita in intimitatea casei tale. Pur si simplu adorram sa fim rasfatate, nu ?
Descriere generala a produsului si mod de utilizare

 ❥Ingrediente 


Experienta personala cu acest produs

In mod cert primul lucru ce m-a incantat in mod iremediabil la aceasra masca a fost aroma absolut geniala. Am crezut pentru un moment ca tocmai mi-am desigilat un pachet de ciocolata alba. Daca nu ar fi fi fost mentionat pe spate : " Va rugam nu mancati!", cu siguranta as fi incercat macar o data sa 'degust' aceasta masca absolut delicioasa.
Pe langa aroma, textura cremoasa si bogata de acceasi culoare cu ingredientul principal reprezinta un alt atu, din punctul meu de vedere, intrucat permite aplicarea facila si uniforma a mastii pe ten si gat.
Urmand exact instructiunile de folosire mentionate pe verso, am descoperit ca intr-adevar, masca cu ciocolata alba de la Montagne Jeunesse ofera, timp de 15 - 20 min., adevarate clipe de rasfat si relaxare . Este absolut inevitabil ca in timp ce astepti ca aceasta masca sa isi faca efectul sa nu te gandesti la tot felul de deserturi care sa aiba in componenta ciocolata alba.
Curatarea mastii este la fel de facila si de rapida ca si aplicarea ei iar senzatia este una de curatare si hidratare. De altfel, marele plus al mastii cu ciocolata de la Montagne Jeunesse conta tocmai in faptul ca hidrateaza cu adevarat avand in vedere ca tenul meu uscat se simte foarte confortabil si este foarte fin in urma utilizarii.
Ambalajul este unul unic luand in considerare forma si aspectul general al acestuia.  
De asemenea, cantitatea de masca este suficienta chiar si pentru 3 aplicari, respectiv 3 saptamani de tratament delicios.
Mai mult, aceste produse nu sunt testate pe animale !

Concluzie

Cred ca este evidenta incantarea mea legata de acest produs :).
Asadar, daca iubiti dulciurile si in special ciocolata alba sau pur si simplu doriti o masca de ingrijire a tenului unica in raport cu celalalte ( banale as zice eu, avand in vedere ca majoritatea au acceasi aroma de plante, fructe, etc. ) atunci Masca cu Ciocolata Alba de la Montagne Jeunesse este ceea ce va doriti. Personal, voi mai achizitiona aceasta masca intrucat pe langa beneficiile evidente asupra tenului, chiar nu pot rezista acestul deliciu fara calorii !

Produs : Masca pentru curatare cu ciocolata alba 
Il poti cumpara din : hypermarket-uri
Cantitate : 17 g
Pret : 5-7 Lei
Nota: 10/10

Nu-i asa ca pur si simplu adoram sa fim rasfatate ?

Comentarii