Review - APIVITA Propoline - sampon echilibrant pentru par gras la radacina si uscat la varfuri

Buna tuturor !
Incepand de acum o sa incerc din rasputeri sa recuperez restantele ramase, respectiv produse despre care trebuie neaparat sa va vorbesc si pe seama carora sa discutam.Vom incepe cu gama mea preferata de produse, aceea de ingrijire a parului.
Cred ca in 2012 am folosit, fara exagerare, peste 10 sampoane si in proportie de 80% au fost dezamagitoare .
Samponul Apivita l-am primit undeva prin vara, luna lui Iulie cred, impreuna cu balsamul de par tot de la Apivita care este genial si despre care o sa va vorbesc next time. 

Descrierea producatorului : "Regleaza excesul de sebum si repara varfurile uscate. Parul ramane moale si stralucitor. Contine urzica si propolis pentru reglarea excesului de sebum, miere si aloe pentru tratare si hidratare. Complexul natural imbunatateste textura parului, elasticitatea si protejeaza parul de efectele nocive ale mediului. Contine infuzie de rozmarin organic pentru tonifiere"

Ingrediente : Rosmarin Officinalis Leaf Aqueous Infusion ( infuzie de rozmarin ) , Aqua ( Water ), Sodium Laureath Sulfate, Betaine, Sodium Chloride, Urtica Dioica Root Extract, Honey Extract, Propolis Extract, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Ammonium Glycyeehizate, Cotton Extract, Rosemary Leaf, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Arginine, Phenoxyethanol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Potassium Sorbate, Grapefruit Peel Oil, Clary Oil, PEG-60 Almond Glycerides, Panthenol, Sodium Phytate, Hydrolyzed Wheat Protein, Saponaria Officinalis Leaf Extract, Glycerin, Benzoic Acid, Butylene Glycol, Polyquaternium-10, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Dehydroacetic Acid, Hydrolyzed Wheat Starch, Parfum, Limonene, Linaool, Butylphenyl Methylpropional .
Desigur, nu cunosc semnificatia majotitatii acestor inghrediente dar daca este cineva care ar poate contura macar o idee de ansamblu ar fi perfect.

Profilul parului meu: rar, uscat la varfuri si cu tendina de ingrasare la radacini, moale, dificil de aranjat

Opinie personala
- Textura este una light si transparenta iar mirosul este unul specific vegetal dar foarte placut, ce nu poate fi comparat cu o aroma anume .
- Samponul curata bine dar lasa parul usor incalcit, moment in care intervine balsamul cu miere si musetel de la Apivita.
- Dupa uscare parul este putin aspru, asta daca nu folosesc nicio masca dupa samponare, dar are un parfum placut.
- Din pacate, am observat o lipsa de volum si suplete a parului, iar dupa primele 2 zile trebuie iar spalat ( lucru care mi se intampla in mod regulat ) si prin urmare nicio schimbare in ceea ce priveste reglarea secretiei de sebum.
- Este un sampon spornic, cu un ambalaj interesant si unic care face putin dificila dozarea produsului in palma.
- In ceea ce priveste descrierea oficiala, consider ca este putin indrazneata afirmatia care face referire la imbunatatirea texturii parului. Desi nu am folosit constant acest produs, decat primele 3 saptamani dupa care doar ocazional, nu am observat o ameliorare semnificativa in acest sens, parul avand uneori un aspect tern, obosit si lipsit de viata.


Concluzia mea este una simpla si anume ca Samponul Propoline de la Apivita pentru radacini grase si varfuri uscate, din pacate, nu mi se potriveste dar nimic nu ma mira. Am un par extrem de dificil si foarte greu de multumit, cu multe probleme si putine solutii.
Daca acest produs nu a fost potrivit pentru mine, asta nu inseamna ca se aplica si in cazul vostru. Trebuie neaparat sa luati in considerare natura podoabei capilare si probleme existente la nivelul acesteia, daca aveti vreuna. Par example, eu am par rar, extrem de pisicos, dificil de aranjat si care necesita spalare o data la 2 zile, maxim 3 de unde rezulta si dificultatea cu care imi gasesc un sampon potrivit.


Produs : Sampon Propoline Apivita
Zona de aplicare : par
Proprietati esentiale : regleaza secretia de sebum si repara varfurile uscate
Cantitate : 250 ml
Il poti cumpara din : Sensiblu
Pret : in jur de 45 de Lei

Comentarii

  1. Nu am auzit despre acest produs. Si mie mi-ar trebui un șampon pentru ca am parul gras. Poate pe viitor o sa il testez. Multumim pentru recomandări.

    RăspundețiȘtergere
  2. Apivita chiar este un super brand! ❤️

    RăspundețiȘtergere
  3. O sugestie pentru un produs util, în urma acestui review iau în calcul în mod serios să îl cumpăr. Mulțumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. un produs minunat il ador; foarte frumos articolul felicitarii

    RăspundețiȘtergere
  5. Un articol foarte util, multumim pentru informatii!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt foarte bune aceste produse, le-am incercat si eu! Super blog!

    RăspundețiȘtergere
  7. Îmi place Apivita , am folosit demachiantul de la acest brand și mi-a plăcut , șamponul nu l-am testat.
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am folosit acest brand,însă am auzit numai recenzii pozitive despre el.multumim de recomandare

    RăspundețiȘtergere
  9. Si parul meu are tendinte de ingrasare la radacina, acest produs l-as incerca si eu. Am folosit de la Apidava un sapun si mi-a palcut tyare mult!

    RăspundețiȘtergere
  10. https://pinkroxyfoxy.blogspot.com/2020/10/giveaway-farmasi-bioderma-litera.html Cristina Lazăr

    RăspundețiȘtergere
  11. Și eu am probleme cu excesul de sebum... Mi-ar fi foarte util acest șampon... Mersi pentru frumoasa prezentare și pentru recomandare

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am incercat dar am să încerc cu siguranta ,mulțumesc pentru recomandare😊🤗

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi plac produsele Apivita pt ca sunt naturale.

    RăspundețiȘtergere
  14. La fix acest articol ,am parul f gras 🤦

    RăspundețiȘtergere
  15. Wow, la tanc
    Avem nevoie de inspiratie.
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu