Empties #1

Au mai rămas doar 3 zile până la Crcăciun și peste tot văd numai aglomerație. Am fost astăzi în Real și am zis că sigur este sfârșitul lumii . Pur și simplu nu am găsit o altă explicație logică pentru îmbulzeala și agitația pe care am văzut-o, parcă fiecare își făcea proviziile pentru propriul buncăr . :)

Și eu aștept cu nerăbdare sărbătoarea mea preferată din an, dar cel puțin consider că am fost prevăzătoare și am avut grijă să îmi fac o mare parte din cumpărături mai devreme sau am apelat la mediul online ( pentru cadouri ). Nu mai spun câți bărbați gânditori am văzut la raionul de băuturi alcoolice, în timp ce doamnele nu se sfiau să golească standurile de mezeluri și carne. 

Revenind la ceea ce vroiam să vă zic de fapt, pentru mine este prima postare de acest gen pe care o fac și fiindcă m-am gândit destul de târziu, majoritatea ambalajelor erau deja aruncate sau, așa cum îi este specific mamei mele, cele puse deoparte au fost și ele „linșate”. Tot ceea ce am mai reușit să salvez vedeți deja în poza de mai jos :
1. Gelul de duș Yves Rocher „Fructe roșii” - în ciuda faptului că are 400 ml l-am terminat imediat fiindcă are un miros minunat de delicios si o textură cremoasă care mă duce cu gândul la iaurtul cu fructe. Îmi amintesc că a fost în jur de 25 lei și că toată familia mea l-a folosit.
2. Ser pentru vârfuri deteriorate Hairx Oriflame - un produs ok, doar că are o consitență foarte uleioasă și extrem de densă . Tocmai de aceea avea tendința să ia din volumul natural al părului . Cred că a fost în jur de 20 de lei.
3. Săpun cremă Elmiplant „Floarea pasiunii și struguri” - are o aromă extrem de plăcută și deși l-am folosit cu toții a fost foarte spornic. Acum am luat unul din aceeași gamă dar cu măsline și gălbenele.
4. Fixativ Wella -  l-am primit în varianta mini în Pink Box-ul din Septembrie și fiindcă utilizez fixativ destul de rar, abia la începutul lunii Decembrie l-am terminat. Verdict : chiar îmi place și chiar fixează.
5. Soluția micelară Sensibio H2O Bioderma - sunt absolut îndrăgostită de acest produs și mă bucur tare că mi-am luat sufletul în dinți și în luna Aprilie a acestui an am comandat-o. Acesta este al 3-lea bidonaș terminat și vor fi multe cele care le vor precede pe acestea.

Comentarii