[ Produse consumate ] : Octombrie

Luna trecută am fost mai mult decât  cuminte, astfel încât nu mi-am cumpărat decât un blush, o pudră minerală, 2 eșarfe și un pulover. Singurul lucru pe care îl regret este că iar am ratat ocazia de a îmi achiziționa Sam's Picks și la 20% reducere de Halloween. Până m-am decis eu, din păcate, stocul era deja terminat. Poate am o nouă șansă de Black Friday.

În Octombrie am consumat următoarele produse:

-> toner Skin Balancing de la Paula's Choice - un produs foarte bun pentru perioada verii, când l-am  folosit pentru hidratare în locul cremei hidratante, pe perioada zilelor extrem de călduroase. Calmează tenul după demachiere, oferă o senzație răcoritoare, lasă piele catifelată și este foarte spornic. Eu am preferat să îl aplic cu degetele, fiindcă pe dischetă se face mare risipă de produs.

-> Resist Barrier repair Moisturizer de la Paula's Choice - din păcate, nu sunt foarte mulțumită de această loțiune. Am încercat-o în toate combinațiile posibile, însă imediat ce aplic fondul de ten acesta pur și simplu mi se cojește de pe față. Dacă nu o folosesc, nu mai am probleme cu aplicarea machiajului. Îmi place consistența, are un parfum plăcut și ingrediente benefice tenului, dar eu nu am sesizat nimic diferit, doar o senzație ciudată de mâncărime la câteva minute de la aplicare. Poate îi voi dedica un review în viitorul apropiat.


-> 2% BHA Liquid Exfoliant Paula's Choice - l-am tot lăudat în postările anterioare, însă nu mă deranjează să repetfaptul că, pentru mine, a fost un produs miraculos. M-a ajutat enorm să îmi curăț tenul de cosșuri, uncte albe și negre.

-> loțiune micelară Nivea - prezentă și în alte postări. Momentan, nu o voi recumpăra fiindcă vreau să o reîncerc pe cea de la Garnier, de care nu am fost foarte încântată inițial. Un mic dezavantaj ar fi că se consumă foarte repede, mai exact 1 sticlă / lună.

Luna aceasta vor fi cu siguranță mai multe produse fiindcă deja am vreo 3 dintre ele pe terminate.

Sper ca luna Noiembrie să fie una pașnică, care să ne aducă prima ninsoare ( la noi încă nu a nins ).

Comentarii