[ Monthly Favorites ] : Noiembrie 2014

Și a mai trecut o lună. O lună atât de tristă în plan personal încât apropierea perioadei magice a sărbătorilor îmi este indiferentă. Dar, trebuie să mergem mai departe și asta voi face și eu.

Revenind la tematica postării, pe lângă o parte dintre produsele preferate pe care vi le-am prezentat în Septembrie și Octombrie și pe care încă le mai folosesc, în luna Noiembrie mă rezum doar la 4 produse pe care le-am utilizat cu mare drag și ce mi-au fost cu folos în adevăratul sens al cuvântului.


Mă refer la:

- crema de zi Nutri Gold Silk de la L'Óreal Paris este hidratantă, se absoarbe relativ repede și lasă tenul catifelat. Nu este un produs wow, dar îsi face treaba cu brio pe vreme rece. Singurul inconvenient constă din faptul că dacă aplic orice altceva înainte de cremă ( eu aplicam exfoliantul AHA de PC ), efectiv se cojește de pe față. Ca să remediez situația, folosesc exfoliantul seara și crema dimineața.

- loțiunea micelară de la Garnier este o „veche prietenă” despre care mi-am făcut o părere anterioară greșită. Am revenit la ea cu teama de o nouă dezamăgire, însă acum mă bucur de fiecare strop. Curăță mai bine decât cea de la Nivea și este cu mult mai spornică.

- pensula Expert Face de la Real Techniques este recent achiziționată, încă sunt atât de încântată de cât de bine îsi face treaba că nu puteam să nu o includ în cadrul preferatelor din luna Noiembrie. Înainte foloseam pensula Sigma pentru aplicarea fondului de ten Infallible, însă tenul arată atât de bine în urma aplicării acestuia cu pensula RT încât nu ezit în a afirma că merită fiecare bănuț. Să vedem cum se comportă și cu celelalte.

- paleta Sleek Au Naturel este perfectă pentru acest anotimp, pentru un look natural până la unul dramatic.

- balsam pentru toate tipurile de păr Garnier Ultra Doux cu aloe vera și lapte vegetal. Miroase formidabil și lasă părul mătăsos și ușor de pieptănat.

Voi ce ați folosit cu drag în luna Noiembrie?

Comentarii