[ Shopping ]: Comanda de pe Aoro.ro

Am luat-o efectiv razna cu niște comenzi online. Chiar astăzi am mai primit una de pe Vegis și plănuiesc încă una pe elefant.ro. Sper ca odată cu mutarea domiciliului, viitorul meu „coleg” de apartament să îmi înfrâneze pornirile și să mă ajute să economisesc banii pentru lucururi infinit mai importante cum ar fi: utilitățile, alimentele, întreținerea etc.

Nu sunt la prima comandă pe acest site, ci mai exact la a doua. Ca și prima dată, serviciile au fost impecabile. Vineri am plasat comanda,duminică am primit confirmarea, marți era la mine. Este vorba despre o comandă modestă, cu 1 produs ce mi-l doream de anul trecut, unul pe care l-am descoperit recent și încă unul cadou pentru cel ce l-am proclamat anterior, viitor coleg de apartament.


Detaliat, avem următoarele:

- peria Tangle Teezer The Original, pe care o pândesc la propiu de anul trecut și cu care am înlocuit toate celelalte perii de păr din dotare. Este roz, o port și în geantă,descurcă părul fără să îl electrizeze sau să îl rupă. Concluzie este că nu regret niciun ban din cei 35 de lei dați pentru Tangle Teezer.

- despre șamponul clarifiant de la Redken doar acum 5 zile am început să citesc și fiindcă peste 80% dintre păreri erau poziitive și fiindcă este recomandată utilizarea unui astfel de produs pentru a curăta reziduurile lăsate în urmă de alte șampoane și produse de curățat, am zis că merită încercat. Când mâ gândesc că are 300 ml și că îl voi folosi doar 1 dată pe săptămână, îmi dau seama că merită investiția. Preț - 69 de lei.

- mostra Dior Fahrenheit - parfumul adorat al iubitului meu și atât am de spus despre acest produs. De altfel, nici nu apare în poza tocami fiindcă și-a revendicat-o imediat. Preț: 15 lei / 5 ml.
 

Comentarii