[ Mini-review ]: Sampon Redken Cleansing Cream

Nu am mai fost atât de incântată de un șampon de foarte mult timp, însă o dată cu descoperirea șamponului clarifiant de la Redken am decis să împart această mică descoperite și cu voi. Am decis să fac acest lucru sub forma unei scurte recenzii, care sper să vă ajute în cazul în care vă aflați în căutarea  unui produs care chiar să își merite banii. Șamponul nu este unul tocmai ieftin, 69 lei pentru 300 ml ( acum am văzut că este 62 de lei ), dar din punctul meu de vedere își merită investiția în proporție de 1000%.


Descrierea producătorului:

„Hair cleansing shampoo that clarifies and works to remove copper, iron, hard water minerals and styling product build-up on all hair types. Formulated with fruit acids to add shine, purify and refresh hair. Our hair Cleansing shampoo was selected by our consumers as one of Redken's best products.”

Ingrediente:

AQUA, Sodium laureth Sulfate, Lauryl Glucoside, Cetyl Alcohol, Glycol Stearate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, PPG-5-CETETH-20, Parfum, Sodium  Benzoate, Pentasodium Pentetate, Limonene Citric Acid, Salicylic Acid, Saccharum Officinarum Extract, Aminomethyl Propanol, Hexyl Cinnamal, Hydroxypropyltrimonium Hidrolyzed Wheat Protein, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Citrus Medica Limonium Peel Extract, Apple Fruit Extract, Camellia Sinesis Leaf Extract, Sodium Hydroxide.

Părerea mea:

Recunosc că nu mi-am pus foarte mari speranțe în acest șampon, cu toate că am citit recenzii foarte bune despre el pe Makeupalley și alte bloguri. Decizia de a cumpăra un șampon clarifiant a venit în urma vizualizării pe YouTube a unui videoclip marca Paula's Choice, în care Bryan recomandă utilizarea în alternanță cu un șampon normal a unui alt șampon care să curețe scalpul de reziduurile lăsate în urmă de alte tratamente, produse de styling și șampoane. La toate aceastea se adaugă șă faptul că observam că Dove anti mătreață nu mai are aceleași rezultate ca și înainte. Pe fondul celor anterior menționate, am avut de ales între Redken și Kerastase și am ales Redken Cleansing Cream Shampoo pe motiv că este o idee mai ieftin și mai spornic.

În timpul spălării nu m-a dat pe spate, se părea că am dar o căruță de bani pe un produs mediocru de curățare a părului. Doar că imediat ce m-am uscat am observat volum, luciu și un păr mult, dar mult mai ușor de aranjat. Plus că nu îmi provoacă mâncărimi.

Consistența sa nu este una densă, dar este ușor cremoasă și are un parfum fresh de fructe și primăvară. Îl folosesc de fiecare dată când am nevoie de un plus de volum, după ce folosesc masca cu ou și ulei de ricin și când vreau mai mult timp între spălări, findcă se pare că adaugă o zi la cele două zile de pauză dintre spălări. Fiind un șampon purifiant, nu vă recomand să îl utilizați foarte des fiindcă are tendința de a usca părul, în condițiile unei utilizări exagerate. Îl alternez cu Dove sau Head&Shoulders, uneori cu Garnier Ultra Doux.

Tocmai fiindcă nu îl folosesc constant, sper ca cei 300 ml să îmi ajungă pentru cel puțin 4 luni. De asemenea, sunt decisă să îl recumpăr la momentul potrivit.

Din puctul meu de vedere, este o investiție foarte bună și pe termen lung, dar este alegerea fiecăruia dacă este dispus sau nu să cheluiască puțin mai mult pe un produs calitativ. Mai mult decât atât, acum sunt interesată să încerc și alte produse de îngrijire a părului de la Redken.

Aștept cu drag părerile și recomandările voastre în materie de curățare și îngrijire a părului.


Comentarii