2 ani de Sebium Global, 2 ani de succes global


Anul acesta Bioderma aniversează doi ani de la lansarea Sebium Global pe piața din România și cum poate sărbători altfel decât cu premii și surprize.

În primul rând, trebuie să vă menționez că Sebium Global este „singurul tratament dermato-cosmetic ce recreează biologic sebumul caracteristic pielii sănătoase grație complexului brevetat Bakuchiol + Fluidactiv”. Pe site-ul oficial Bioderma puteți găsi informații complete cu privire la beneficiile acestui tratament.

Cât despre mecanismul concursului, acesta este unul foarte simplu ce presupune achiziționarea unui produs aniversar Sebium Global cu teacă și înscrierea codului unic de pe teacă în aplicația de pe pagina de Facebook Bioderma Romania. Veți afla pe loc dacă sunteți fericiții câștigători ai unuia dintre cele 200 de kit-uri ( Sebium Global 40 ml + Sebium Gel Spumant 200 ml ). Mai mult decât atât, vă înscrieți automat și în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 2 premii a câte 1000 de euro fiecare.


Regulamentul concursului, detalii despre Sebium Global, prezentarea premiilor și lista cu câștigători o puteți vedea AICI.

Grăbiți-vă! Mai aveți timp doar până pe 14 Aprilie. 

Vă urez mult succes!

Comentarii