Concurs aniversar Paula's Choice România

Bine ați venit sau revenit pe blogul meu!

sursă foto
Prima zi din luna Noiembrie debutează cu o surpiză din partea Paula's Choice Romania, care împlinește cinci ani de la lansarea pe piața românească.  Aceștia au pregătit pentru 100 de norocoase, 100 de produse Resist Skin Firming Line Minimizer, varianta full size.

Care sunt condițiile? Simplu. Orice comandă plasată în cursul acestei luni, cu excepția celor care conțin doar mostre, este înscrisă automat în concurs. Mai exact, zilnic, prin tragere la sorți se aleg 3 câștigători în ale căror colete se va regăsi produsul cadou.

Valoarea produsului oferit este de 255 de lei pentru 15 ml. Resist Anti-Aging Skin Firming Line Minimizer este un ser cu aplicator tip seringă destinat  persoanelor care își doresc o îmbunătățire vizibilă a aspectului ridurilor fine din jurul ochilor și a gurii și o piele mai fermă. Poate fi folosit cu încredere de cei care nu tolerează retinolul, nu conține parfum sau coloranți și, foarte important, nu este testat pe animale.

Ingrediente: Water (Aqua), Glycerin (hydration/skin replenishing), Niacinamide (skin-restoring), Glycosaminoglycans (hydration/skin replenishing), Sodium Hyaluronate (hydration/skin replenishing), Sodium Chondroitin Sulfate (hydration/skin replenishing), Copper Lysinate/Prolinate (hydration/skin replenishing), Glucosamine HCL (hydration/skin replenishing), Panthenol (hydration/skin replenishing), Bambusa Vulgaris Leaf/Stem Extract (bamboo extract/antioxidant), Pisum Sativum Extract (pea extract/antioxidant), Methylglucoside Phosphate (emollient/texture-enhancing), Polysorbate 20 (texture-enhancing), Disodium EDTA (stabilizer), Ethylhexylglycerin (preservative), Phenoxyethanol (preservative). 


La mulți ani plini de succes, Paula's Choice Romania !

Mai multe detalii cu privire la tombola aniversară și condițiile de participare găsiți pe site-ul Paula's Choice Romania.


Comentarii