Oferta comercială Noiembrie 2017 | DM și Sensiblu


Bine v-am regăsit!


Se apropie cu pași repezi perioada sărbătorilor de iarnă și odată cu aceastea și frenezia cumpărăturilor, a găsirii cadoului potrivit pentru fiecare persoană dragă din viața noastră. Până atunci mai avem desigur si mult așteptatul Black Friday, o altă isterie generalizată, care sper că anul acesta nu va mai bloca site-uri și firme de curierat. Lista de achiziții este pregătită și actualizată în permanență, mai ales că acum conține și lucrușoare pentru bebeto.

În așteptarea ultimei zile de vineri din luna Noiembrie, am pregătit pentru voi o selecție de reduceri de la Sensiblu si DM.

Farmaciile Sensiblu sunt preferatele mele atunci când vine vorba de achiziționarea șamponului uscat Batiste. Luna aceasta la orice șampon uscat achiziționat ai posibilitatea de a alege un produs Batiste Stylist cu 10 lei.  Plus că lunar au un produs, sau mai multe, cu preț avantajos. În urma unei astfel de oferte, am cumpărat în luna Octombrie șamponul Ducray Anaphase+ cu 30 de lei. Foarte rentabil, nu?



sursa foto

Oferta completă o puteți vizualiza AICI.


Oferta DM nu se lasă nici ea mai prejos și ne întâmpină cu  numeroase reduceri la mai multe categorii de produse. Dintre acetea mi-au atras atenția, cum era și de așteptat, ofertele în materie de make-up, îngrijirea tenului și mai nou, tot ceea ce ține de bebeluși. Dacă voi profita sau nu de vreo reducere, veți vedea cu siguranță pe Instagram.
Nu uitați că la drogheria DM găsim și mult lăudatele perii pentru curățarea feței de la Foreo.

sursa foto

Oferta completă o puteți vizualiza AICI.

Ce ziceți, este vreo ofertă care vă face cu ochiul?
💟

Comentarii