Reviste glossy Noiembrie 2017: UNICA

Bine ați venit sau revenit pe blogul meu!

Ne apropiem cu pași repezi de sfârșitul acestui an. Bebeto este acum mult mai liniștit, iar mami se bucură din ce în ce mai des de nopți odihnitoare și zile bogate în veselie și chicoteli. Odată cu acest calm fizic și psihic, și alături de o cană de ceai cald, mami se destinde din ce în ce mai des cu o revistă glossy în brațe. Postarea aceasta va fi despre preferate mea, Unica, urmând ca săptămâna viitoare să ne revedem pe blog pentru a discuta de o altă revistă ce conține un cadou interesant.

 

În luna Noiembrie, Unica își bucură cititoarele cu o apă micelară Yves Rocher, un pliculeț de la Dr. Oetker pentru prepararea unei ciocolate calde, un pliculeț cu mâncare pentru pisicuțe de la Sheba, un absorbant EveryDay și o mostră a cremei anti-aging Una de la Ivatherm.

Apa micelară și mostra de la Ivatherm va ajunge cel mai probabil la una dintre voi într-un giveaway apropiat, plicul de ciocolată caldă își așteaptă răbdător rândul pe blatul din bucătărie, despre absorbant nu cred că mai este necesar să vă vorbesc, iar mâncarea pentru pisicuțe va ajunge la odorul mamei soțului meu.


Cât despre coținut, această ediție ne încântă cu câteva articole despre trendurile acestei toamne, sfaturi extrem de utile cu privire la îngrijirea tenului și realizarea unui make-up reușit, recomandări de tratamente pentru diferite afecțiuni ale părului, un articol foarte interesant despre cum să găsim un echilibru între interdicție și permisivitate în cazul copiiilor și multe alte sfaturi și interviuri cu vedete.

În cazul în care cadoul de luna aceasta nu prezintă interes, puteți găsi revista Unica la 10.99 lei.
Cu tot cu mostre și cadouri este 14.99 lei.

Ce reviste îmi recomandați să mai cumpăr luna aceasta?
💟

Comentarii

Trimiteți un comentariu