Despre serul meu preferat, Phyto Stem de la Gerocossen

Tenul meu a trecut prin numeroase etape de-a lungul anilor. Poate cea mai dificilă a fost cea în care nu reușeam să mai scap de acneea de pe obraji și bărbie. A fost o perioadă extrem de neplăcută, dar cu ajutorul internetului și a numeroaselor surse informații am învățat câteva reguli esențiale de îngrijire a tenului: demachiere obligatorie, hidratare, exfoliere și poate cel mai important, protecție solară.

Astăzi o să vă vorbesc despre un ser de care nu m-am putut lipsi nici măcar o zi încă de când l-am primit. Este vorba despre serul intensiv lifting și fermitate Phyto Stem de la Gerocossen. Înainte de a vă relata experiența și părerea mea personală despre acest produs, iată câteva detalii preluate de pe pagina oficială Gerocossen.


Descrierea produsului:

Serul intensiv Phyto Stem Skin Expert are dublă acțiune: lifting imediat și efect antirid de durată. Conține un complex de ingredienți activi ce acționează sinergic pentru a elimina ridurile: celulele stem din struguri ajută la regenerarea structurii tenului, proteinele din soia netezesc suprafața pielii, iar polizaharidele marine stimulează metabolismul celular. După aplicare, tenul rămâne neted, luminos și revitalizat. Nu lasă luciu gras pe piele. 

Mod de utilizare:

Se recomandă aplicarea serului  pe pielea curată, cu mișcări blânde de masaj, până este complet absorbit. Se aplică pe ten, gât și decolteu.

Ingrediente:

Aqua, Glycerin, Butylene glycol, Hydrolized Soy Protein, Sorbitol, Lecithin, Vitis vinifera (grape) callus culture extract, Caesalpinia Spinosa gum, Enteromorpha Compressa extract,Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Xantan gum, PEG-40 hydrogenated castor oil, Parfum, Tetrasodium EDTA,Hexyl cinnamal, Butylphenyl methylpropional, Limonene, Linalool.

Care sunt rezultatele și care este părerea mea despre serul intensiv Phyto Stem:

Serul are consistența asemănătoare unui gel, astfel încât se întinde și absoarbe foarte repede. Singura observație ar fi legată de cantitatea de produs aplicată. Vă recomand să dozați ser cam de mărimea unei boabe de piper. Atunci când am aplicat prea mult am rămas cu acea senzație nesuferită de piele lipicioasă. Eu am ales să folosesc acester ser intensiv pentru lifting și fermitate în rutina de seară și împreună cu booster-ul cu acid hialuronic de la Paula's Choice. Dozez cam 3/4 de ser de la Gerocossen și 1/4 din serul cu AH.


Efectul imediat este de calmare și catifelare, dar rezultatele aplicării zilnice ale acestui ser minunat sunt vizibile dimineața, când tenul se simte și arată  mai "plin",  este neted și luminos. Pe termen lung vă mărturisesc ca acesta este produsul cu cele mai bune rezultate în estomparea ridurilor fine.

Fiindcă nu am găsit contraindicații cu privire la folosirea serului pentru zona ochilor, l-am folosit și în acest scop, dar cu precizarea că am optat pentru aplicarea sa doar o dată pe săptămână. Nu am simțit niciun disconfort și nu mi-a provocat nicio iritație. Îl aplic, precum este recomandat, și pe pielea gâtului și îmi place, la fel ca și în cazul tenului, efectul de piele fină și mai fermă de când îl folosesc. Singura mea mențiune este, și nu mă laud cu asta, că este primul produs pe care îl folosesec și pe gât. Teama de bătrânețe își spune cuvântul.

Serul este ambalat într-un recipient cu pompiță, pentru o dozare igienică și facilă . Faptul că este transparent îmi permite să văd exact cât produs mi-a mai rămas. Deși îl folosesc zilnic încă de când l-am primit, puteți observa și voi cât produs mai am, dovadă că este și foarte spornic.
Concluzii:

(+) se întinde și absoarbe imediat
(+) conferă luminozitate
(+) catifelează și revitalizează
(+) ideal atât pentru ten, cât și pentru zona ochilor și a gâtului
(+) ambalaj, dozare igienică

*Nu i-am găsit niciun (-).

Serul acesta îmi place foarte, dar foarte mult și ce mă încântă și mai tare este faptul ca e un produs autohton,  made in România. Momentan nu i-am găsit 'rival' și îl voi recumpăra imediat ce observ că este pe sfârșite.

În loc de închieiere vreau să menționez că un rol extrem de important în menținerea unui ten suplu și tânăr  nu îl are niciodată un singur produs,  deși acesta poate a contribuit semnificativ în obținerea rezultatului dorit, ci o rutină zilnică adaptată nevoilor tenului, corect elaborată și atent urmată. De asemenea orice produs antirid ați folosi și oricât de scump ar fi el, vă asigur că este folosit în van fără aplicarea protecției solare pe timpul zilei. Și cu asta cred că am spus, în mare, tot.

Comentarii