Despre produsele ELADERM

Cred că știți deja cât de tare iubesc produsele cosmetice Made in RO și cât de mult apreciez munca și dăruirea oamenilor din spatele acestor brand-uri. Așa că astăzi vorbim despre o altă companie românească, producătoare de dermatocosmetice de data aceasta, destul de recent înființată, dar cu viziune și planuri mărețe de viitor - ELADERM.
 

LOȚIUNEA MICELARĂ MICELIUM
 
Ingrediente:

AQUA, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL (AND) ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALANTOIN, PERFUME.

Părerea mea:

Loțiunea micelară este și va rămâne opțiunea mea personală preferată de îndepărtare a machiajului fiind, din punctul meu de vedere, cea mai eficientă și sigură metodă de curățare a machiajului fără a agresa sau irita tenul. Asta nu înseamnă, desigur, că putem cumpăra orice, de oriunde, fără o verificare prealabilă a conținutului sau a altor opinii și recenzii, dacă acestea există.

Micelium de la Eladerm este destinată tuturor tipurilor de ten și este disponibilă în trei variante: 100ml (perfectă pentru călătorii), 250ml și 500 ml. Îndepărtează cu minim de efort până la ultima urmă de machiaj și impuritate de pe ten, are o listă de ingrediente simplă și curată, fiind eficientă inclusiv în cazul machiajului reszitent la apă. Deși conține parfum, acesta nu este, din fericire, unul foarte pregnant. Având în vedere că loțiunile micelare sunt produse de curățare a tenului ce necesită și clătire ulterioară, faptul că este parfumată nu reprezintă un impediment  în cumpărarea lor.

Loțiunea micelară de la Eladerm este foarte blândă cu tenul, nu îl irită și am simțit un efect calmant și răcoritor în timpul aplicării, cel mai probabil datorită conținutului de alantoină.  Faptul că este eficientă se observă din faptul că nu este nevoie să îmbib întreaga dischetă cu produs, iar după clătire prosopul meu de față este curat, fără urme de fond de ten, bronzer etc.



CREMĂ CU UREE 2%, VITAMINA A ȘI E


Ingrediente:

AQUA, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTER (SHEA), CETEARYL OLIVATE, SORBITAN OLIVATE, GLYCERIN, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, UREA, PHENOXYETHANOL (AND) ETHYLHEXYLGLYCERIN, RETINOL, TOCOPHEROL (vitamina E), SODIUM BENZOATE

Părerea mea: 

Crema cu 2% conținut de uree, vitamina A și E de la Eladerm est cel mai bun produs pentru piele uscată, aspră sau îngroșată utilizat de mine, de când am început să folosesc creme și până în prezent. Este perfectă pentru mâini, coate, genunchi sau orice altă zonă a corpului ce necesită hidratare profundă și reparare. Are și un excelent efect calmant asupra pielii sensibile și iritate a mâinilor, aceasta fiind și zona pe care o folosesc cel mai des. În fiecare seară o aplic în strat generos, masez ușor și o las să acționeze peste noapte. Este ca un tratament reparator și regenerator pentru pielea extrem de uscată.

Având o listă de ingrediente sigură, fără parfum, dar cu antioxidanți și emolienți, am aplicat-o inclusiv în zona ochilor și m-am bucurat de efectul său calmant și hidratant. Are consistența unei creme grase și tocmai de aceea nu se absoarbe complet în piele. Acesta este și motivul pentru care prefer să folosesc crema cu 2% uree seara sau în zilele în care știu că o pot lăsa să acționeze în voie pentru câteva ore bune.

Tot la Eladerm găsiți și varianta cu 10% concentrație de uree, fiind un produs destinat celor ce se confruntă cu dermatită atopică, psoriazis, coate și călcâie crăpate.


CREMA ANTIRID PENTRU TEN MATUR RID STOP


Mod de utilizare:

Crema antirid Rid Stop se aplică de două ori pe zi, seara și dimineața, în strat subțire, pe piele, prin masaj ușor.

Ingrediente:

Aqua, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Coco - Caprylate/Caprate, Glycerin, Theobroma Cacao Seed Butter, Poria cocos extract (STUDIU CLINIC), Hydrolyzed Collagen, Polyglyceryl-2 PEG-4 Stearate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Tocopheryl acetate, Sodium Benzoate, Parfum, Citronellol.
Părerea mea:

Fiind un produs destinat tenului matur am oferit spre testare crema antirid RID STOP de la Eladerm mamei mele, cea mai în măsură să îmi povestească rezultate obținute. Înainte de toate trebuie să știți că mama are un ten normal/uscat și este în pragul celui de-al V-lea deceniu de existență. „Cobaiul” perfect, aș adăuga eu.

Încă de la început a folosit crema antirid exact cum este recomandat, dimineața și seara, pe tenul și gâtul curat. A menționat fapul că este necesară o cantitate destul de mică de produs, aproximativ de mărimea unui bob de mazăre pentru toată zona menționată. Având o textură ușoară și ușor siliconată, se întinde foarte bine, dar se absoarbe complet în cca. 5 minute de la aplicare iar în urmă rămâne un ten catifelat și luminos ( efect valabil și pentru zona gâtului ). Parfumul nu o deranjează, fiind mai degrabă încântată de acest lucru.

Pe termen lung, mă refer aici după mai bine de 20 de zile  de folosire constantă, este încântată de efecte, în special de îmbunătățirea fermității și a aspectului general al pielii. Tenul este mai neted și mai hidratat. În ceea ce privește efectul asupra ridurilor din zona frunții, mama spune că a observat o îmbunătățire ușoară a aspectului ridurilor fine. Pentru restul este nevoie de timp și utilizare regulată. La sfârșit mi-a specificat clar că nu renunță până nu consumă tot borcănașul de cremă Rid Stop.

Comentarii