Rutina de ingrijire a bebelusului meu cu produse Bebe Drag + castigatori concurs


Nu am pus niciodată atât de mult accent pe alegerea produselor de curățare și îngrijire a pielii ca acum. Și nici nu ai încotro. Rolul de mamă implică responsabilități noi și decizii esențiale privind îngrijirea puiului tău.În calitate de mândră posesoare a unui ghemotoc de iubire pură am optat pentru produse cu formule simple și ingrediente naturale, așa că o să vă povestim puțin despre o parte din rutina de îngrijire și răsfăț pusă la punct de mami, dar cu acordul lui bebe.

De o vreme bună, cam de când piciul meu a împlinit 9 luni, am descoperit gelul de duș Bebe Drag cu aloe și unt de shea. Întâi ne-a încântat aroma plăcută și delicată, apoi am descoperit cât de fină este pielea și că nu ne provoacă neplăceri și astfel ne-am făcut curaj și am testat și uleiul pentru masaj cu tei și extract de ovăz. L-am notat și pe aceasta pe lista produselor care ne plac, chiar dacă masajul nu este cea mai plăcută parte a îmbăierii pentru noi și este un moment cu care ne întâlnim tot mai rar. Tot din rutina piciului face acum parte și balsamul de funduleț cu ulei de cocos și bisabolol.



Pe scurt despre ingrediente și proprietățile lor:
  • Lauryl glucoside (din cocos) este un surfactant adesea folosit în produsele pentru copii, fiind considerat un produs sigur, non-iritant, natural, biodegradabil, care se curăță mai ușor;
  • Coco glucoside (din cocos) are proprietăți asemănătoare cu lauryl glucozida, fiind special conceput pentru pielea senibilă;
  • Squalane este un ingredient cu proprietăți emoliente excelente, non-iritant și delicat cu pielea bebelușilor;
  • Untul de shea, aloe vera, extractul din tei, mușețel, salcie, tătăneasă, pătlagină, coada calului, nalbă mare, echinacea și gălbenele calmează, hidratează și catifelează pielea. 




 Pe scurt despre ingrediente și proprietățile lor:
  • Extractul de ovăz contribuie la calmarea pielii și reduce roșeața;
  • Uleiul de sâmburi de struguri și cel de soia se absoarb rapid în piele, au proprietăți emoliente, hidratează și regenerează;
  • Biasbololul (antiiritant) reduce roșeața și disconfortul.
Uleiul poate fi folosit de către întreaga familie. Noi l-am folosit pentru masajul ocazional al piciului. Dar și mami a profitat de efectul său calmant și hidratant după aproape fiecare sesiune chinuitoare de îndepărtare a părului de pe mâini și picioare.

 Crema de funduleț cu unt de shea și extract de ovăz Bebe Drag


 Pe scurt despre ingrediente și proprietățile lor:
  • Extractul de ovăz și oxidul de zinc contribuie la calmarea pielii și reduce roșeața;
  • Untul de shea și lanolina vegetală crează un film protector la suprafața pielii iritate, împiedicând astfel deshidratarea;
  • Uleiul de migdale  este bogat în acizi grași ce hrănesc și catifelează pielea;
  • Extractul de pătlagină, gălbenele și mușețel are efect antiinflamator, calmant și astringent.
Crema pentru funduleț ne-a fost și ne este încă de mare ajutor. Din nefericire nu numai scutecul, ci și temperaturile ridicate favorizează apariția iritației așa că după fiecare scaun mami aplică în strat subțire și masează delicat pentru a preveni apariția eritemului fesier.

-> Recomandarea producătorului este ca înainte de utilizare să testăm produsul pe o mică porțiune de piele, pentru a preîntâmpina eventuale reacții alergice la vreunul dintre ingrediente. Din fericire, probabilitatea apariției lor este extrem de redusă.
-> Se recomandă utilizarea produselor în termen de maxim 6 luni de la deschiderea ambalajului.
-> Toate produsele Bebe Drag au fost testate dermatologic, au formule biodegradabile și conțin 99% ingrediente naturale sau de origine naturală.

Cine sunt câștigătorii celor două seturi cu produse Bebe Drag?


Felicitări! Aștept datele voastre complete într-un mesaj privat cât mai curând posibil.





Comentarii