3 produse favorite care nu imi lipesc din geanta vara aceasta

În percepția unei femei geanta reprezintă un fel de cufăr/seif ticsit, de cele mai multe ori până la refuz, cu fel și fel de lucruri. Pe unele le numim „esențiale”, pe altele le considerăm folositoare, dar există întotdeauna și ceva total absurde sau inutil, care își face loc la noi în geantă. Totul pornește de la ideea de a fi întodeauna pregătită pentru orice eventualitate sau eveniment care ar putea interveni pe parcursul unei zile. Dacă vei avea vreodată curajul de a răsturna geanta unei femei vei rămâne cu siguranță surprins de cât de multe chestii și chestiuțe pot încăpea într-o bucată de material de 30cm/ 20cm, poate chiar și mai mică de atât.


Vara aceasta mi-am propus să renunț la corvoada „bagajului” pe care îl purtam cu mine peste tot și devin mai cumpătată. Cum? Simplu! Am decis să îmi limitez „esențialul” la 3 produse, pe care să le port cu mine în oraș, la birou, în parc sau la plimbare: un balsam de buze ușor colorat de la EOS, o mini-cremă de mâini tot de la EOS și un parfum de vară de la Clinique.

Balsamul de buze de la EOS îmi amintește de acele strugurele din copilărie ce își schimbau culoarea în momentul aplicării, doar că acesta are o formă simpatică și surprinzător de practică, o aromă dulceagă foarte plăcută și colorează buzele într-un ton foarte plăcut de roz. Din păcate, sau mai bine zis din fericire, are un gust atât de bun încât mereu am tendința de a îl „mânca”. Îl aplic ori de câte ori simt nevoia, hidratarea este instantă și de durată și ține cu succes locul unui ruj sau luciu de buze.


Crema de mâini face parte din categoria produselor necesare indiferent de anotimp. Forma și gramajul cremelor de mâini de la EOS m-au atras definitiv și iremediabil. Sunt ideale pentru a fi purtate peste tot, ocupă minim de spațiu și faptul că un tub conține doar 44 ml de produs mi se pare excelent. Întotdeauna am detestat tuburile acelea imense de cremă, pe care simți că nu le mai termini niciodată și cu greu le poți găsi un loc printre celelalte lucuri din geantă/borsetă/rucasc. Discretă, plăcut parfumată, hidratantă și hipoalergenică crema de mâini EOS Berry Blossom se și absoarbe foarte rapid, catifelează și nu lasă film gras la suprafața pielii. Deja sunt tentată să încerc și alte variante. O găsiți pe Notino la doar 13 lei!


Ultimul, dar cu siguranță preferatul meu din ultima perioadă este apa de parfum Clinique Happy. O aromă floral-fructată, care se deschide cu note de citrice și care, cel puțin pe pielea mea, se așează pe note de frezie și lăcrămioare. Uneori mi se pare chiar că aduce cu parfumul de iarbă verde uscată, ceea ce îl face mai mult decât potrivit pe perioada zilelor de vară. Diafan, verde, floral și ușor fructat - cam așa pot rezuma pe scurt apa de parfum Clinique Happy. Am mereu la îndemână în geantă sau rucsac sticluța de 30ml a acestui parfum vesel. Deși persistă destul de bine pe parcursul zilei, îmi place să îi reîmprospătez aroma. Mi se pare ideal de purtat la job!


Acestea sunt cele 3 produse esențiale de care nu mă pot lipsi vara aceasta. După cum probabil ați observat pefer produsele în variantele lor mini, fiind mult mai practice și simplu de inclus într-un mini-portfard.

Mi-ar plăcea tare mult să îmi spuneți și voi care sunt produsele voastre esențiale din acest sezon.

Comentarii