Exprima-te original cu tricourile personalizate de la Printado.ro

Te-ai întrebat vreodată cum ai putea transmite un gând, o părere personală, un statut sau un simplu mesaj într-un mod cât mai simplu cu putință și unui număr cât mai mare de persoane? Poți stârni indignare, poți aduce zâmbetul pe buze celor din jur, te poți face remarcat sau chiar admirat și toate acestea cu ajutorului unui banal tricou, imprimat cu imaginea sau mesajul pe care tu simți că trebuie să il transmiți celorlalți. Eu am ales Printado.ro pentru a crea două tricouri foarte faine: unul special pentru mine, care mă reprezintă și mă binedispune și celălat cu un mesaj pe care el îl consideră definitoriu și cu care a reușit să stârnească multe zâmbete.


Cum am ales mesajele/imaginile și cum a decurs comanda?

Ce îmi place cel mai mult la Printado.ro este că îți poți personaliza propriul tricou: îi poți alege culoarea, mărimea și mesajul, poți adăuga un text, pe care ulterior să îl modifici și să îl formatezi după bunul plac, poți încărca o imagine/fotografie,clipart și astfel îți poți face o idee clară asupra rezultatului final. Dacă totuși nu ai timp pentru a îți crea propriul tricou sau nu ai foarte multă imaginație, poți opta pentru aceeași variantă ca și mine și să le transmiți printr-un mesaj sau e-mail culoarea și mărimea dorită la tricou, la care să atașezi fotografia ce dorești a fi imprimată. O altă cale, la fel de simplă, ar fi să alegi din propunerile deja existente pe site și credeți-mă că sunt nu numai variate, dar și atent ordonate pe categorii. În pasul următor, comanda minuțios împachetată și perfect imprimată, a ajuns la noi de pe o zi pe alta, evident, prin intermediul curieratului rapid. Poate dura și mau mult, depinzând de numărul de tricouri comandate și complexitatea mesajului.

De ce să alegi Printado.ro?

- ai posibilitatea de a crea, după propriul stil și pe baza imaginației personale, un obiect vestimentar care să te/vă reprezinte perfect;
- pe site găsești numeroase sugestii de tricouri pentru el sau ea, pentru cupluri, pentru colegii de muncă, pentru prieteni și chiar pentru bebeluși sau copii;
- imprimeul este unul extrem de calitativ, realizat perfect și care, îngrijit corespunzător, nu se șterge sau estompează. Deja au fost spălate o dată și ambele tricouri sunt intacte. Se recomandă spălarea pe dos, la temperaturi nu mai mari de 40 grade Celsius.
- pe lângă imprimarea calitativă, găsiți aceeași calitate și în materialul tricourilor marca Adler (100% bumbac) sau Continental (85% bumbac, 15% vascoza);
- în cazul comenzilor ce depășesc valoarea de 200 lei, transportul este GRATUIT.



Una peste alta, ne-am distrat copios la mini-ședința foto cu aceste tricouri personalizate de la Printado. Precum era și de așteptat, cele mai multe priviri le-a atras tricoul lui, cu al său mesaj simpatic și extrem de sugetiv.

Vă recomand să aruncați și voi un ochi pe Printado.ro. Cu siguranță veți găsi un tricou cu mesaj potrivit pentru voi, soț/soție, iubit/iubită, copil, coleg/ă de muncă, prieten/ă etc.

Comentarii