NOU de la elmiplant: gelul de dus micelar DETOX


Imaginează-ți că tocmai ce ai pășit pe ușa apartamentului după o zi extrem de aglomerată, dar productivă, la job, după ce ai făcut câteva cumpărături pentru cină, ai luat copilul de la grădiniță și ați dat o fugă și prin parc. Poate părea absurd, dar cam așa se desfășoară ziua pentru marea majoritate dintre noi, implicit și a mea. Din fericire, finalul de zi îmi aparține și întotdeauna aleg să mă relaxez cu un duș cald. Pentru un ritual corect și corespunzător întotdeauna aleg geluri sau creme de duș cu arome revigorante, verzi, proaspete.

Preferatul meu din ultima vreme este gelul de duș micelar elmiplant din gama DETOX. Îmbogățit cu extract de castravete și ceai verde matcha, noul gel de duș de la elmiplant a devenit rapid preferatul familiei noastre. Drept dovadă, a durat doar 2 săptămâni să îl consumăm până la ultima picătură.

 
Cu o textură potrivită, ingrediente de origine naturală, un parfum extra fresh și utilizând tehnologia micelară, gelul de duș DETOX de la elmiplant curăță delicat, dar eficient, echilibrează ph-ul pielii și te revigorează instant după o zi în care ti-ai îndeplinit cu succes responsabilitatea de angajat, părinte, soț/soție, fiu/fiică și lista poate continua.  

„Noul gel de duș micelar elmiplant DETOX șterge urmele orașului de pe pielea ta, pentru ca tu să rămâi doar cu amintirile frumoase și cu energia de a explora locuri noi în fiecare zi. Acum poți să tebucuri zilnic de un ritual de detox la duș, care îți revitalizează pielea și îi conferă o strălucire naturală și sănătoasă!” 

#elmiplantDETOX

Dacă îl ochiți prin magazine, nu ezitați să aruncați o privire la gelul de duș micelar de la elmiplant. Veți rămâne surprinși de parfumul său revigorant, gramajul generos (400 ml) și prețul mai mult decât accesibil.

Comentarii