Noutatile Paula's Choice din aceasta toamna


Se pare că 2019 a fost un an excelent în materie de lansări și produse noi pentru cei de la Paula's Choice. Vestea și mai bună este că mare parte din noutăți au ajuns și la noi. Un aspect foarte interesant pe care l-am observat recent pe site-ul lor oficial este că au lansat recent și un supliment alimentar cu acid hialuronic, ceramide și 11 antioxidanți, în privința căruia sunt extrem de curioasă și pe care aș fi dispusă să îl încerc oricând. Să sperăm că va ajunge și la noi cât de curând și că cei de la Paula's Choice nu se vor opri aici și ne vor surpinde cu noi formule de suplimente alimentare, nu doar produse de îngrijire. Până atunci să povestim puțin despre ultimele trei produse din categoria noutăților, disponibile acum și la noi: serul tratament Defense Triple Algae Pollution Shield, masca Super Hydrate Overnight și Purifying Clay Mask. 


Defense Triple Algae Pollution Shield este un ser tratament destinat tenului agresat de poluanții din aer și chiar și de lumina albastră a ecranelor. Formula sa complexă are la bază 16 antioxidanți și 3 tipuri de alge ce protejează tenul pe tot parcursul zilei, hidratează, întărește bariera naturală a pielii, uniformizează culoarea acesteia și îi conferă un aspect luminos și sănătos. Textura lejeră, fără siliconi, este potrivită tuturor tipurilor de ten. Secretul principal constă din formularea bazată pe o tehnologie anti-aderență care previne atașarea particulelor din aer pe piele, evitând astfel multe din daunele cauzate de mediul extern.
Super Hydrate Overnight Mask conține un mix extrem de interesant de ingrediente bioactive nemaiîntâlnite pănă acum în formulele Paula s Choice: plante nordice, alge și ciuperci Reishi. Toate acestea, alături de binecunoscutele peptide, contribuie la restabilizarea nivelului optim de hidratatrea al pielii, calmează și reduc considerabil roșeața, având totodată un efect puternic antioxidant. Produsul poate fi folosit atât ca mască, cât și pe post de cremă ultra-hidratantă de seară și este destintaă cu preponderență tenului sensibil, deshidratat, tern și/sau uscat.

Clear Purifying Clay Mask este un produs special conceput pentru nevoile tenului mixt/gras afectat de erupții, roșeața provocată de acnee și pori congestionați. Bogată în 3 tipuri de alge, minerale, acid salicilic, ceai verde, alge roșii și verzi, această mască contribuie la reducerea excesului de sebum, calmarea iritației specifice, matifierea și reducerea aspectului porilor dilatați. În același timp, conținutul de antioxidanți și ingrediente cu scop nutritiv mențin pielea hidrată și restabilesc bariera sa naturală.

De regulă includeam și lista de ingrediente pentru produsele specificate, însă aceasta este atât de bogată încât articolul ar fi devenit unul mult prea lung și obositor vizual. Prin urmare, vă invit să descoperiți restul detaliilor pe pagina oficială Paula's Choice Romania. Nu uitați să urmăriți și reducerile lunare, cadourile oferite la comenzile de o anumită valoare, precum și concursurile de pe paginile de Facebook și Instagram.

Comentarii