Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi? Oferă un cadou personalizat de la Notino

Se spune că cel mai prețios cadou este cel oferit din suflet, căci sinceritatea și strădania se pot citi în ochi și în gesturi, iar zâmbetul celui care primește încununează cu succes truda și orele petrecute prin magazine sau navigând pe internet. Idei de cadouri de Crăciun se găsesc la tot pasul, dar ce te faci atunci când ți se pare că ai epuizat toate variantele, că deja ai oferit tot ce își putea dori? O variantă, destul de riscantă zic eu, ar fi să apelezi la clișeul „îți ofer în dar dragostea mea”. Deși va părea că inițial apreciază gestul tău, fii convins/ă că orice cadou, fie el cât de modest, ar completa mai bine peisajul de sărbătoare ce înconjoară Crăciunul și ar stârni mai multe aprecieri decât ți-ai putea imagina.


Ce spui de acel parfum pe care ea/el l-a zărit pe raful unei parfumerii, dar la care a decis să renunțe din varii motive, sau la paleta de farduri de la care nu își mai ia ochii sau rujul acela în nunața ei preferată, pe care o are de la mai multe brand-uri, dar de care nu se mai poate sătura? Poți alege unul, două, poți alcătui un set, sau le poți alege pe toate. Esențial este ca de data aceasta să optezi pentru ceva diferit, ceva ce o/îl va surpinde într-un mod cu totul neașteptat. Ce părere ai de serviciul de gravură pe produse, oferit de Notino? Este o modalitate unică și subtilă de a transmite, în câteva rânduri, cele mai puternice sentimente pentru cel/cea căruia/căreia îi este destinată surpriza. Poate fi banalul „Te iubesc”, un puternic „Ești totul pentru mine”, un sugestiv „Îți muțumesc pentru tot” sau chiar și un mesaj nostim, dar care să sublinieze acel ceva ce este doar al vostru.

Ce presupune și cât costă gravarea pe produse? Gravarea se realizează cu ajutorul unui laser, iar textul pe care îl dorești nu trebuie să depășească 24 de caractere. Există doar anumite produse ce pot fi personalizate, iar acestea au mențiunea „Gravați-vă propriul text pentru 28 RON” atunci când accesați pagina dedicată fiecărui produs în parte. Recomandarea mea este ca pentru o surpiză completă să optezi și pentru ambalare cadou în cutii de lux. Poți chiar să inserezi și o felicitare!


Deși am încercat să concentrez înregul articol pe ideea de cadou pentru jumătatea ta, poți la fel de bine să dăruieși un parfum, un ruj, o paletă de machiaj sau chiar și un rimel personalizat mamei, colegei/colegului de birou, celei mai bune prietene, celui mai bun amic, sorei sau fratelui și lista poate continua la nesfârțit. Important este să alegi produsul care știi că îi place și să un text care îl/o va da pe spate și de care își va aminti cu drag la fiecare Crăciun de acum încolo și de fiecare dată când va folosi darul tău.

Acum mai rămâne doar să îi oferi darul tău personalizat, să te așezi confortabil pe canapea în timp ce el sau ea despachetează de zor și descoperă mesajul tău de dragoste, transmis din suflet și gravat cu drag și atenție de Notino!

Comentarii