Hidratare si rasfat pentru piele cu uleiul Satinee de la Gamarde

Una dintre cele mai importante reguli învățate de mine de-a lungul acestor ani este că hidratarea nu este un moft și nici un pas opțional, pe care îl poți omite, ci este o necesitate, indiferent de tipul de piele. Regula de aur a hidratării presupune ca aceasta să fie realizată atât interior, printr-un aport suficient de lichide, cât și exterior, prin intermediul unor creme sau seruri atent formulate și bogate în ingrediete cu rol de păstrare a nivelului optim de hidratare. Fiindcă despre produse pentru ten am tot discutat, astăzi am să vă povestesc despre ceva mai deosebit, un ulei hidratant uscat de la Gamarde ce are la bază un amestec foarte interesant de uleiuri vegetale, excelente atunci când îți dorești o piele fină, vizibil hidratată și cu aspect satinat, de invidiat.


Uleiul pentru corp Satinee de la Gamarde este ca o declarație de dragoste pentru pielea ta, un răsfăț suprem și totodată și o necesitate. Este acel produs la care poți apela atunci când ai un eveniment special și îți dorești o strălucire delicată și aparte pentru pielea ta sau pur și simplu simți nevoia unei hidratări profunde, fără a îți simți pielea lipicioasă. Are o textură luxuriantă, se absoarbe foarte bine și pe deasupra are și un parfum deosebit, foarte plăcut, senzual aș zice, care persistă câteva ore bune, dar care este suficient de discret cât să nu deranjeze. Aspectul final al pielii este atât de mișto și de plăcut, încât îl folosesc rar doar ca să îl păstrez pentru vară și toate evenimentele ce vor urma. Sticluța uleiului are un aspect prețios, iar pompița ajută la o dozare mai precisă, fără a face risipă de produs.

Secretul uleiului de corp Satinee constă din combinarea inspirată a mai multor uleiuri vegetale de origine naturală: ulei de argan, ulei de floarea-soarelui, ulei din sâmbure de caisă și ulei de jojoba. Amestecul prețios are un efect hidratant spectaculos aspra tuturor tipurilor de piele, în special pentru cea uscată/foarte uscată/sensibilă, proprietăți antioxidante, nutritive, de regenerare și catifelare. La toate acestea se adaugă și Vitamina E, pentru a spori efectul antioxidnat și protecția împotriva radicalilor liberi ce ne îmbătrânesc prematur. Singura mea recomandare/obiecție ar fi că am evitat aplicarea uleiului pe ten, fiind mult prea parfumat pentru pielea mea ultra-reactivă.


Ingrediente : coco-caprilat, ulei din seminte de helianthus annuus (floarea-soarelui), octyldodecanol, ulei din samburi de prunus armeniaca (cais)*, tocoferol, parfum (parfum), ulei din samburi de argania spinosa (argan)*, ulei din seminte de simmondsia chinensis (jojoba)*, extract din radacina de daucus carota sativa (morcov), ulei de fruct de elaeis (palmier), extract de crithmum maritimum, triglicerida caprilica, limonen, linalol.

Să ne reamintim că produsele Gamarde sunt certificare organic, ingredientele lor sunt de origine naturală în propoție de 100% și:

  • FĂRĂ coloranti si ingrediente sintetice
  • FĂRĂ derivați petrochimici (PEG,SA)
  • FĂRĂ organisme modificate genetic
  • FĂRĂ parfum de sinteză
  • FĂRĂ materii prime animale
  • Produsul finit nu este testat pe animale

Deși mai sunt câteva luni bune până la anotimpul rochițelor vaporoase și al evenimentelor, voi păstra cu grijă cel puțin jumătate de flacon din acest ulei satinat minunat. Pe un princiăiu asemănătot a fost gândită și loțiunea de corp strălucitoare Pailletee, tot de la Gamarde, pe care o și dețin, dar pe care se pare că nu o mai găsesc. Indiferent pentru care variantă veți opta, efectul este wow. Garantez!



Până ne vom reazui din nou, toate cele bune!

Comentarii