Nu stii cu ce sa o surprinzi de 8 Martie? Iata sugestiile mele...

În prag de primăvară și cu ocazia zilei de 8 Martie, domnii de toate vârstele se precipită prin fața magazinelor de haine sau cosmetice, unii mai îndrăzneți chiar se aventurează prin bijuterii, iar cei mai puțin inspirați se rezumă la clasicul, dar totuși minunatul buchet de flori de sezon.Indiferent ce veți alege, dragii mei, vă asigur că doamnele din viața voastră vor fi flatate de atenție și vă vor mulțumi din toată inima. Și totuși, ce ați zice de câteva propuneri de cadouri de ziua femeii, pe care să le adugați cu succes la buchetul acela colorat de lalele? 

Vă asigur că sugestiile de mai jos sunt rezultatul atât a dorințelor personale, cât și a preferințelor „culese” de la alte colege și prietene de-a lungul timpului.

Recomandarea mea numărul 1 este să îndrăzniți mai mult și să alegeți o paletă de față multifunțională, de a cărei utilitate și versatilitate orice doamnă se va bucura. Propunerea mea este paleta Makeup Revolution Ultra Contour, care conține 3 nuanțe potrivite pentru fixarea machiajului și iluminarea zonei de sub ochi, 3 nunațe de bronzer ce pot fi folosite cu succes și pe post de fard de pleoape și 2 iluminatoare sublime, ce evidențiază discret zonele pe care sunt aplicate.

Fiindcă tot am pornit pe linia preferată a majorității doamnelor și domnișoarelor, vă sugerez sincer să includeți și două produse de machiaj de bază, de care cu greu noi, femeile, ne putem lipsi atunci când ne începem ritualul de pregătire: gelul pentru sprâncene Benefit Gimme Brow+ și mascara Benefit They're Real. Știu! Vă gândiți probabil de ce ați merge atât de departe încât să alegeți un astfel de cadou, însă eu sunt de părere că este momentul să surprindeți și să le dați de înțeles doamnelor voastre că înțelegeți perfect efortul lor zilnic de a fi frumoase și le susțineți nu oferindu-le orice, ci dăruindu-le unele dintre cele mai apreciate produse în materie de machiaj al sprâncenelor și alungire a genelor.


Ultimul, și poate unul dintre cele mai apreciate daruri de către femeile de pretutindeni, este, desigur, parfumul. Potrivit oricărei ocazii, dar uneori destul de dificil de ales, cu un parfum o poți surprinde iremediabil sau la fel de bine poți gafa. Dacă te-ai regăsit vreodată în ultima situație, învață din greșeală, încearcă să memorezi olfactiv aromele pe care ea le preferă și cu prima ocazie aruncă un ochi pe NOTINO, exact pe categoria de note preferată de ea. Recomandarea mea pentru 8 Martie este suavul, dar senzualul Lancôme Tresor Midnight Rose - un parfum floral-fructat, ce îmbină aroma catifelată a trandafirului cu dulceața zmeurei și gingășia notelor de bujor și iasomie.

Desigur că propunerile pot curge la nesfârșit, dar în final ceea ce contează este ca darul vostru să fie oferit din inimă!

Comentarii