Paula's Choice - Clear Anti-Acnee Regular Strenght Kit

Mostrele și mini-produsele sunt cea mai potrivită alegere atunci când nu ești ferm convinsă că produsul respectiv ți se potrivește. Este o modalitatea sigură de a testa, a descoperi produse faine și a analiza posibilitatea unei investiți viitoare, mai ales dacă discutăm despre produse high-end. Tocmai de aceea sunt fană declarată a modului în care cei de la Paula's Choice au gândit această chestiune punând la dispoziția noastră, pe lângă opțiunea de a primi consultanță din partea unui specialist, atât mostre cât și mini-produse, ba chiar și kit-uri.

Prin intermediul unui astfel de kit am descoperit, din nou, alte produse PC care mi se potrivesc la perfecție și pe care intenționez să le cumpăr și în varianta full-size. Pratic, orice trial kit decent ar trebui să conțină produse aferente unei rutine de la A la Z : curățare, tratament-exfoliere, hidratare și protecție solară. În portofoliul celor de la PC găsiți și kit-uri pentru rutine mai complexe, astfel încât să vă puteți contura o idee cât mai clară asupra produselor pe care urmează să șe achiziționați. Kit-ul Clear Anti-Acnee Regular Strenght conține 4 mini-produse: 
  • gelul de curățare Clear Pore Normalizing Cleanser - 30 ml
  • exfoliantul Clear Anti-Redness Exfoliating Solution 2% Salicylic Acid - 30 ml
  • fluidul hidratant cu protecție solară Clear Ultra-Light Daily Fluid SPF 30 - 15 ml
  • loțiunea hidratantă de seară Clear Oil-Free Moisturizer - 15 ml


Gelul de curățare din gama Clear a fost special conceput pentru orice tip de ten cu acnee sau tendințe acneice, conține acid salicilic și agenți blânzi de curățare, spumează destul de puțin și nu usucă pielea. Proprietățile antibacteriene contribuie la reducerea pustulelor, textura de gel revigorează și netezește pielea și îl face extrem de spornic. Cei 30 ml mi-au fost suficienți pentru o lună întreagă, în pofida faptului că l-am utilizat zilnic în rutina de seară. Deși mi-a plăcut felul în care curăță și catifelează, rămân la ideea mea că o cremă sau o spumă de curățare se potrivește mai bine pielii mele.

Exfoliantul cu 2% acid salicilic este și va rămâne, poate pentru totdeauna în cazul meu, cel mai eficient tratament împotriva acneei ăentru tenul mixt/gras. Primul nostru rendez-vous a fost acum mai bine de 6 ani și de atunci am rămas fidelă și am revenit de fiecară dată la acest exfoliant, atunci când tenul meu a fost în impas. Am încercat toate cele 3 variante de gel, loțiune și soluție lichidă și vă pot spune că deși varianta mea prferată este cea de loțiune, ca textură, senzație după aplicare și grad de hidratare, totuși varianta lichidă se absoarbe mult mai rapid și penetrează pielea mult mai bine, este mult mai eficientă în cazul meu și mai spornică. Din punctul meu de vedere și pe baza prorpiei experiențe, toate produsele PC ce conține 2% acid salicilic fac tot ceea ce promit
  • reduce frecvența eurpțiilor, uneori chiar eliminându-le complet;
  • curăță porii;
  • îndepărtează punctele negre și chiar și pe cele albe;
  • contribuie semnificativ la obțunea unei pieli curate, sănătoase și luminoase;
  • are proprietăți exfoliante, antiinflamatoare și antibacteriene;
  • face minuni în cazul celor suferinzi de rozacee, printre aceștia mă regpsesc și eu;
  • este foarte blând cu pielea, însă recomandarea celor d la PC este să alegem textura ți în funcție de tipul de piele și gradul ei de toleranță. 


Fluidul hidratant din gama Clear, cu SPF 30 oferă protecție solară completă, în timp ce hidratează, previne apariția altor semne de îmbărânire a pielii prin conținutul de antioxidanți, controlează excesul de sebum și oferă un aspect mat natural. Are o textură ultra-lejeră, aproape lichidă, ce se absoarbe mai repede decât tot ceea ce am încercat până acum. Practic în 2, maxim 3 minute tenul este gata pentru aplicarea fondului de ten. Am observat și faptul că îmbunătățește aspectul si rezistența machiajului și menține tenul perfect mat pentru mai bine de 8h, ceea ce mi-a întărit ideea că este și o excelentă bază de machiaj. Este produsul pe care l-am trecut deja pe lista de viitoare achiziții și pe care intenționez să mă bazez în vara ce se apropie.

Loțiunea hidratantă Clear Oil-Free Moisturizer are o textură lejeră, foarte plăcută, iar faptul că nu conține uleiuri și siliconi o facemai mult decât potrivită pentru tenul mixt/gras cu tendințe acneice. Conține un mix foarte interesant de niacinamide, ceramide, peptide și antixodanți, ce calmează, catifelează, hrănesc, hidratează și ajută la ameliorarea erupțiilor specifice tenului acneic. Este produsul de care tenul meu nu se mai satură, fiind printe puținele produse cu rol hidratant ce se absoarbe complet și rapid în piele. Sunt momente în care o aplic inclusiv dimineața, înainte de crema cu SPF, deși cei de la Paula's Choice o recomandă ma degrabă în rutina de seară. Ameliorează într-adevăr petele post-acnee și alături de exfoliantul cu BHA și cel cu AHA am atins performanța de a reduce până la 0 prezența erupțiilor pe tenul meu!


Sper că v-am convins de utilitatea mostrelor și a mini-produselor în decizia de a investi pe termen lung într-un produs pentru îngrijire mai costisitor. În urma testării produselor din acest kit am decis să pun pe lista de dorințe fluidul hidratant cu SPF, am achiziționat deja loțiunea Clear Oil-Free Moisturizer și m-am convins încă o dată de eficiența și necesitatea exfoliantului cu BHA în rutina mea zilnică de îngrijire a pielii predispuse erupțiilor și afectată de rozacee.

Voi ce produse de la Paula's Choie folosiți sau intentionati să vă cumpărați?

Comentarii