Ce produse pentru ingrijirea si dezinfectarea mainilor folosesc in aceasta perioada


Regula de aur în această perioadă , una de bun simț de altfel, se referă la igiena riguroasă și constantă a mâinilor, alături de atenția sporită îndreptată către evitarea atingerii feței, a nasului sau a ochilor. Specialiștii ne recomandă să ne spălăm cât mai frecvent posibil cu apă și săpun și să aplicăm dezinfectant doar la nevoie, sau dacă știm că am intrat în contact cu obiecte supuse atingerii multiple (clanță, cărucior de cumpărpturi, mâner ușă, bancnote etc.).

Din păcate, această dorință asiduă, justificată ce-i drept, de a ne menține mâinile și locuința cât mai curate posibil, ne determină să exagerăm cu soluțiile utilizate în acest caz și prin urmare agresăm involuntar pielea sensibilă a mâinilor. Ce putem face pentru a evita sau cel puțin a ameliora senzația de iritare sau cea de uscare excesivă deseori întâmpinată în această perioadă? Simplu. Putem opta pentru un produs de curățare blând, dar totodată eficient, alături de o cremă ultra-hidratantă, dar nu înainte de a aplica și un dezinfectant pe bază de alcool, atunci când este cazul.

Practic, putem transforma aceste 3 reguli (curățare, dezinfecatre, hidratare) într-un adevărat ritual de îngrijire, optând pentru produse parfumate, care ne binedispun și ne încântă simțurile. Un astfel de produs este săpunul lichid Love Bomb de la Vivian Gray, cu a sa aromă exotică, extrem de persistentă, de care nu ai cum să nu te îndrăgostești. Miroase a acadele, fructe și vanilie, parfumează întreaga baie atunci când îl folosesc, iar persistența este una incredibilă pentru un produs de curățare a mâinilor. La toate acestea se adaugă și ambalajul elegant și totodată feminin, pe care intenționez să îl păstrez.

Următorul pas este unul opțional, dar de o necesitate indubitabilă atunci când vin de afară, de la cumpărături, sau din orice alt loc public. Am încercat numeroase soluții dezinfectante în această perioadă, dar m-am oprit momentan la gelul pentru curățarea mâinilor de la SpiriTime pe bază de alcool, cu o aromă ușor fructată și cu perle parfumate ce se dizolvă în contact cu pielea. Forma practică și cantitatea moderată (30 ml) îmi permit să îl port cu mine peste tot. Ultimul pas, este pate și cel care contribuie cel mai mult la calmarea și repararea pielii delicate a mâinilor. Fiindcă mi-am dorit să sporesc persistența parfumului săpunului lichid Love Bomb de la Vivian Gray, am ales o cremă de mâini hidratantă din aceeași gamă. Textura sa lejeră și luxuriantă permite o absorbție rapidă, fără a lăsa în urmă acea peliculă grasă și lunecoasă, catifelează, calmează și parfumează pentru mult timp pielea.



Voi ce produse pentru îngrijirea mâinilor folosiți în această perioadă?



Comentarii

Trimiteți un comentariu