Hidratare si protectie solara cu produse CeraVe

Indiferent că ești mândra posesoare a unui ten gras/mixt/uscat/sensibil sau normal, hidratarea și urilizarea de produse cu factor de protecție solară sunt pașii pe care nu trebuie să îi omiți dacă aspiri la „tinerețe fără bătrânețe”, sau mai bine zis vrei să prelungești măcar cu câțiva ani suplețea și aspectul ferm al pielii tale. Să nu uităm că hidratarea trebuie să vină și din interior, iar protecția solară este necesară indiferent de anotimp sau condiții meteo. Desigur că în ambele cazuri trebuie să luăm în considerare caracteristicile pielii noastre, problemele cu care ne confruntăm (acnee, erupții, pete, melasmă, reacivitate sporită, deshidratare etc.) și bugetul de care dispunem. Și fiindcă acest ultim criteriu este cel care ne dă cele mai mari bătăti de cap, vreau să vă reamintesc faptul că într-adevăr scump, nu înseamnă neapărat și bun. Un exemplu perfect în acest sens îl constituie produsele de la CeraVe, încadrându-se de minune în categoria preț modest și accesibil/calitate superioară.


În ultimele 12 luni au existat și încă există în rutina mea personală 3 produse CeraVe ce îndeplinesc cu succes atât rolul de hidratare, cât și cel de protecția solară. Vă rog să luați aminte că deși ele sunt recomandate tenului normal/uscat, totuși se adaptează la perfecție nevoilor tenului meu mixt/deshidratat.

Loțiunea hidratantă CeraVe este alegerea mea zilnică în materie de hidratare și calmare de lungă durată. Este formulată cu ceramide, acid hialuronic și o cantitate impresionantă de niacinamide. Acest mix benefic  contribuie la refacerea barierei cutanate a pielii, menținerea unui nivel optim de hidratare, calmarea tenului sensibil, diminuarea aspectului porilor dilatați și chiar controlarea excesului de sebum (aplicabilă în cazul tenului mixt). Textura ultra-lejeră îți permite chiar să o aplici într-un strat subțire sub crema cu SPF, iar faptul că nu conține parfum sau alte ingrediente cu potențial iritant o transformă în alegerea perfectă pentru orice moment al zilei.


Despre crema hidratantă CeraVe cu SPF 25 cu siguranță v-am mai povestit și negreșit v-o recomand încă o dată, cu mențiunea că este posibil ca aspectul lucios rezultat în urma aplicării să nu fie pe placul tuturor. Desigur că acest mic inconvenient se poare remedia rapid cu un fond de ten și o pudră matifiantă și este insignifiant în raport cu beneficiile aduse tenului. La fel ca întreaga gamă de produse marca CeraVe, conține 3 tipuri de ceramide esențiale în menținerea unui ten suplu și hidratat pe durata întregii zile, la care se adaugă și arhi-cunoscutul acid hialuronic, alături de o formulă curată, testată dermatologic și fără parfum. Ce am urmărit și apreciat enorm la această cremă cu protecție solară? Faptul că este perfectă ca și bază de machiaj, dar mai ales că nu am avut în nici un moment probleme cu acneea sau erupțiile din cauza ei.

Crema hidratantă pentru față și corp este alegerea ideală pentru pielea uscată sau foarte uscată de pe diferitele zone ale corpului, care se descuamează indiferent de anotimp și deseori provoacă acea senzație enervantă de mâncărime. Nu conține parfum, este hipoalergenică, calmează instant orice disconfort, hidratează în profunzime și pe durata a mai bine de 24h, îmbunătățește aspectul zonelor cu probleme și chiar ameliorează tendința spre descuamare, în cazul unei aplicări pe termen lung. Este produsul cu care pielea mea s-a acomodat foarte bine și pentru care nu știu dacă voi găsi vreodată înlocuitor. În schimb, nu aș recomanda aplicarea acesteia pe tenul mixt, deși sunt convinsă că  este de un real ajutor în cazul celul uscat/foarte uscat.



Care sunt opțiunile voastre în materie de hidratare și protecție solară?
Ați încercat produsele CeraVe până acum?

Comentarii