Descopera cele mai noi parfumuri de pe Notino

Toamna aceasta se numără lansările de parfumuri pe Notino! Toate în acord cu anotimpul de afară: arome feminine, de tip chypre, cu accente florale sau lemnoase, compoziții ale unor parfumieri de top, menite să ne întipărească în minte și suflet acest anotimp special. 
 
Armani My Way este poate cel mai apreciat parfum al acestei toamne. Fiecare pulverizare a acestei ape de parfum te poartă într-o călătorie imaginară prin întreaga lume: floare de portocal african, bergamotă de Calabria, iasomie indiană, tuberoză, vanilie din Madagascar, lemn de cedru din Virginia și mosc alb. Împreună alcătuiesc un buchet floral vibrant, luminos și totodată sofisticat, cu accente lemnoase, siaj impresionant și o persistență ce ne amintește de celelalte creații ale casei de modă Armani.

Eleganța apei de parfum MyWay transpare și prin designul captivant al flaconului. Capacul este de un albastru asemănător safirului, iar forma acestuia ne amintește de o piatră prețioasă încă neșlefuită. 

Lancôme Idôle L'Intense a fost gândită ca varianta mai intensă, floral - chyprată, a apei de parfum Idôle. Descrisă ca o aromă feminină intensă, precum o rază de lumină și specifică femeii independente, pregătită să cucereasă întreaga lume, acest parfum combină într-un mod ingenios tonurile revigorante de portocală amară și mandaină sălbatică cu cele senzuale de trandafir, iasomie și mosc, peste o bază caldă de patchouli, lemn de santal, lemn de cedru, acacia și vanilie de Madagascar

Forma și aspectul sticlei păstrează aceleași linii ultra - subțiri ale originalului Idôle, doar nuanța de roz - auriu ne reamintește de diferențele dintre cele două ape de parfum.
 
Chloé Nomade Absolu de Parfum este, indubitabil, aroma - semnătură a femeii libertine și independente, creație a parfumierului Quentin Bisch, care și-a dorit să păstreze liniile olfactive ale bestseller-ului Chloé Nomade, adăugând accente intense de tip fructat și chypre. În mod suprinzător, și poate pentru prima dată, întâlnesc combinația dintre corcodușe și davana la un parfum, pe o bază de lemn de stejar, lemn de cedru și mosc
 
Varianta mai intensă, prețioasă și puternic aromată a deja popularului Chloé Nomade are și un flacon extrem de asemănător acestuia, dar cu accente cromatice și de detaliu tipic masculine.
 
Dacă descrierile nu v-au stârnit suficient interesul, puteți descoperi oricare dintre noile lansări în materie de parfumuri inclusiv în magazinele fizice Notino, din Promenada și Mega Mall.
 
Care dintre cele 3 ape de parfum se potrivește personalității și preferințelor tale?
 

Comentarii

  1. Mie îmi plac toate,ador parfumurile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hello. Tocmai mi-a venit comanda Notino si pot sa spun ca My Way este acum parfumul meu preferat. Este minunaaaat

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt minunate...cred ca mi s-ar potrivi Lancôme Idôle L'Intense...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu