5 recomandari de la Catrice pentru un look reusit


Schimbările radicale fac mai nou parte din cotidianul obișnuit, iar adaptarea la noua stare de fapt aduce cu sine modificări în aproape toate domeniile noastre de interes. Odată cu necesitatea purtării măștii în toate spațiile publice închise sau deschise sunt convinsă că și voi, exact ca și mine, ați renunțat la anumiți pași din rutina de machiaj. Să fim realiști. Cine mai are acum nevoie de bronzer, blush sau iluminator?

Pe ce poți miza în aceată perioadă pentru un look simplu, dar de efect? Simplu: o privire luminoasă, lipsită de cearcăne, o combinație de nuanțe de fard care să pună în valoare culoarea ochilor și o mascara care să confere volum genelor și profunzime privirii. În completare, putem adăuga și o culoare îndrăzneață a  unghiilor, sau mai bine o ojă într-o nuanță delicată de nude. Pentru realizarea unui astfel de look cu minim efort financiar și având totuși siguranța calității și a reușitei, vă propun să apelăm la unul dintre cele mai dorite și apreciate brand-uri de makeup: Catrice.

Înainte de vă prezenta recomandările mele, vreau neapărat să vă reamintesc că aceasta este ultima săptămână de Black Friday la NOTINO. Doar până la data de 29.11 mai puteți folosi codul „BLACK25” pentru 25% reducere la produsele marcate cu sigla campaniei. Profitați din plin! O astfel de oportunitate se ivește o singură dată pe an!
 


Primul pas al oricărei rutine de makeup ține de pregătirea tenului prin hidratare sau aplicarea unei baze speciale. În materie de machiaj al ochilor, recomandarea specialiștilor este de a ține întotdeauna cont de culoarea irisului, însă cu o paletă în nuanțe de nude și maro nu vei da niciodată greș. Mini paleta Catrice Modern Neutralist, varianta Less is More, este o opțiune ideală în acest caz, una și foarte accesibilă. Conține 4 nuanțe sclipitoare și 2 culori mate, ce pot fi utilizate atât pentru machiajul de zi, cât și pentru unul mai special de seară.

Alegerea fondul de ten potrivit a devenit, mai nou, o adevărată dilemă. Întrucât purtarea măștii favorizează apariția sau intensificarea erupțiilor, este esențial să folosim doar acele produse de care suntem siguri că nu vor contribui la agravarea situației. Mai mult decât atât, se pune mare accent și pe rezistența la transfer. O opțiune care întrunește teoretic toate aceste condiții, ar putea fi noul fond de ten Catrice True Skin. Pigmentat, rezistent, cu finish satinat, formulă lejeră și conținut de acid hialuronic, acesta promite un grad ridicat de acoperire a imperfecțiunilor pielii, păstrând totuși aspectul natural al tenului.
 


Întrucât cea mai vizibilă parte a feței au rămas ochii, o privire luminoasă poate face diferența dintre un makeup reușit și unul mediocru. În acest sems, corectorul este arma secretă a oricărei femei ce se confruntă cu cearcăne și mici imperfecțiuni ale tenului. Carice Liquid Camouflage Concealer are textura și acoperirea potrivită pentru o mascare completă a acestora, iar prețul este imbatabil. Mai departe, un look nu poate fi considerat niciodată complet fără o mascara care să confere volum și alungească genele, îmbrăcându-le totodată într-o nunață de negru intens. Catrice Glam & Doll Mascara este ultima mea descoperire, ce întrunește perfect condițiile mai sus enumerate.

Dacă totuși simți nevie de a ai adăuga ce în plus, atunci nu poți ignora lacurile de unghii Catrice din colecția More Than Nude. Sunt expresia supremă a eleganței și a unghiilor îngrijite, fiind potrivite în orice moment al vieții sau pentru orice tip de eveniment. Se aplică foarte ușor, fără urme, sunt rezistente și au un finisaj sănătos și strălucitor.
 

 
Ai folosit produse de la Catrice? 
Care sunt preferatele tale?

Comentarii

  1. Nu am folosit absolut nimic de la Catrice ,dar din câte am citit până acuma au produse foarte faine și acest fond de ten de la ei mi l-am trecut si eu pe listă,chiar vreau să-l încerc ,eu am un ten gras și cam nimic din ce am incercat până acuma nu mi-a plăcut .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai tenul gras, neaparta sa incerci fondul de ten HD Full Coverage de la ei. Este super!

      Ștergere
  2. Am un ruj lichid și un rimel de la ei... Imi plac foarte mult... Fondul de ten mi se pareinteresant...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am incercat foarte multe produse de la ei. Preferatul meu ramane fondul de ten HD Full Coverage. :)

      Ștergere
  3. Încă nu am folosit produse de la Catrice, am auzit ca au câteva produse bune pe carr as dori să le testez. Mulțumesc pentru acest articol, acum chiar am să le comand să văd daca sunt pe gustul meu ��

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca articolul te-a ajutat. Merita incercate produsele lor. :)

      Ștergere
  4. Numai de bine am auzit de aceste produse!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am un ruj , dar fondul de ten mi se woooow, il voi cumpara si eu. Multumim pentru articol si propuneri! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Apetrei Elena Mădălina1 decembrie 2020 la 16:34

    Imi place foarte mult rimelul de la ei. Celelalte produse încă nu le am incercat dar cu siguranta o voi face. Multumesc pentru recomandare ♡ !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rimelurile sunt ok. Fondurile de ten sunt foarte bune, au un raport calitate-pret fantastic.

      Ștergere
  7. Nu am folosit nimic până acum,mulțumim pentru recomandări.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu drag! Poate le vei lua in considerare pe viitor. Sunt si ieftine!

      Ștergere
  8. Încă nu am folosit aceste produse, dar mulțumim pentru recomadare🤗🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa inceci ceva de la Catrice. Daca nu ma insel, au stand in Auchan. :)

      Ștergere
  9. NU am folosit produsele lor, am tot citit ca sunt foartte bune si pe viitor vreau si eu sa le incerc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este si paca sa nu le dai o sansa. Fondurile lor de ten pornesc de la 30 lei.

      Ștergere
  10. Nu am folosit dar am auzit lucruri bune !MULȚUMIM

    RăspundețiȘtergere
  11. Fiica mea foloseste aceste produse. Este foarte multumita, am sa incep sa le folosesc si eu......deja, am imprumutat cateva <3 :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu