Black Friday 2020 - cine a dat deja startul reducerilor

Ca parte a firescului cu care am fost obișnuiți, evenimentul care anual a stârnit entuziasm și controverse deopotrivă se va ține și în 2020. Ce este totuși diferit sau deosebit în acest an este faptul că Black Friday pică, cum era de așteptat, într-o zi de vineri, dar nu oricare vineri, ci una aflată sub însemnul datei de 13. Cu toate acestea, sunt convinsă că superstiția ce planează asupra acestei zile va fi risipită de bucuria de a obține produsul dorit / urmărit de-a lungul întregului an, la un preț mai mult decât fabulos.

Până atunci, o parte dintre comercianți au dat deja startul reducerilor sau promoveaza masiv acest Black Friday prin e-mail, reclame TV, sms-uri, în speranța că informația va ajunge la cât mai multe persoane și le vor stârni interesul.

Notino este printre primele site-uri ce oferă deja reduceri importante de Black Friday, de până la 70%, la o multitudine de produse cosmetice și parfumuri. Ce vă mai pot dezvălui este faptul că săptămânal vor avea oferte diferite, dar săptămâna 23.11 - 29.11 le va întrece pe toate!
 

 
 
Ies puțin din sfera de beauty și vă aduc în atenție reducerile de până la 70% de la ANSWEAR. Ca să vă faceți o idee asupra ofertelor, prețurile pentru un top sau pentru accesorii pornesc de la 12 Lei, pentru o rochie de la  25 Lei și pentru încălțăminte de la 23 Lei. Livrarea și returul sunt gratuite!


 
„Vinerea Neagră” a debutat încă de luni pe Meli Melo și vizează nu doar categoria de bijuterii și accesorii, dar și pe cea de decorațiuni pentru casă. Am studiat cu atenție oferta, însă singurele reduceri care mi-au atras atenția au fost cele de la home deco. 
Bonus: la o comandă de minim 149 RON, transportul este gratuit.
 

 
Pe EsteeLauder.ro am descoperit una dintre cele mai surprinzătoare și avantajoase oferte de până acum. O parte dintre produsele lor beneficiază de o reducere de 50%, restul de minim 30%. La o comandă de minim 249 Lei avem posibilitatea de a alege dintre 2 portfarduri ticsite cu miniaturi Estee Lauder (8 mini-produse de machiaj și îngrijire a tenului). Mai mult decât atât, orice comandă beneficiază de transport gratuit! 
Toate acestea până la data de 12.11. Sunt curioasă ce au pregătit pentru vineri, 13!
 

 
Fix pe același principiu au mers și cei de la Clinique când s-au gândit să ofere reduceri de până la 50% și un portfard cu 5 mini produse (la comenzi de minim 199 Lei). Prețurile sunt foarte bune raportat la celelalte site-uri / magazine fizice ce comercializează produse Clinique.
 

 
Ești pregătit/ă pentru cea mai 'ghinionistă' zi din an?
 

Comentarii

  1. Da, poate gasesc ceva sa îmi faca cu ochiul!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesante reduceri, bune de luat în calcul, cei de la Clinique au produse bune , iar ofertele sunt super.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu