Fond de ten Catrice HD Liquid Coverage - recenzie si recomandari

A menține un look impecabil pe întreg parcursul zilei sau al evenimentului la care participăm se poate transforma rapid intr-o adevărată provocare. Misiunea devine și mai dificilă dacă luăm în considerare temperaturile caniculare, gradul sporit de umiditate sau diferitele itemperii ce ne pot ieși în cale. Din fericire, există câteva soluții care și-au dovedit eficiența în păstrarea prospețimii machiajului și anume: utilizarea unei baze de machiaj potrivite, hidratarea corespunzătoare, utilizarea produselor rezistente la transfer, aplicarea unui spray de fixare etc.


Cea mai accesibilă variantă rămâne cea a produselor se machiaj special concepute pentru a se menține în stare impecabilă pe întreg parcursul zilei și mă refer cu precădere la cel mai utilizat produs de make-up al zilelor noastre - fondul de ten.


Catrice HD Liquid Coverage este de departe fondul de ten cu unul dintre celei mai bune raporturi calitate-preț de pe piață și printre putinele produse de genul care deține toate caracteristicile unui fond de ten premium, în schimbul unui preț modic.

Nuanța mea este 030 Sand Beige și se potrivește de minune pielii mele cu subton cald. Este unul dintre cele mai bune fonduri de ten rezistente la apă din categoria celor mass market, fiind potrivit atât pentru uz zilnic, cât și pentru un machiaj mai special. L-am purtat întreaga zi, uneori și în condiții de umiditatea sporită și s-a comportat impecabil. Deși are consistență lichidă, se usucă foarte repede, astfel încât mi se pare că aplicarea rapidă cu ajutorul unui burete oferă cele mai bune rezultate. Tenul nu arată și nu se simte încărcat, aspectul final este unul mat, iar acoperirea este foarte bună. 



Deși paleta de nuanțe nu este una foarte bogată, acest fond de ten are avantajului faptului că nu se oxidează. Mai mult decât atât, dozarea se face în mod igienic, fără a atinge tenul, cu ajutorul  unei pipete, iar recipientul este din sticlă. 

În prezent, fondul de ten de la Catrice este la ofertă pe Notino. 

Ai încercat Catrice HD Liquid Coverage?
Cum se comportă pe parcursului zilelor de vară?


Comentarii

  1. Vreau de mult timp sa incerc acest fond de ten, doar ca nu prea l-am gasit in magazine sa il testez mai intai. Avand tenul foarte deschis gasesc greu fonduri de ten cu nuante atat de deschise...

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant acest fond de ten, chiar ma pregateam sa dau o comanda noua de produse de make up si cred ca o sa l iau sa il incerc si eu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Suna interesant, o sa-mi arunc si eu un ochi pe site-ul lor...

    RăspundețiȘtergere
  4. L-am avut si eu si m-am impacat tare bine cu el. Chiar este un produs bun, iar raportul calitate pret este excelent

    RăspundețiȘtergere
  5. Este un fond de ten foarte fain! Il am si eu si-mi place mult!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu