Vara aceasta se poarta sandale de la GIULIO

Vara vine vacanța cu trenul din Franța! Este anotimpul preferat al copiilor și adulților deopotrivă, este vremea concediilor lungi și relaxante, al plimbărilor la ceas de seară, al revederii cu valurile mării. Dar, nicio vară nu ar avea farmec fără o pereche versatilă și confortabilă de sandale joase, sau cu platformă. În acceași măsură, fiindcă din garderoba unei femei nu trebuie niciodată să lipsească încălțămintea cu toc, cu siguranță vom avea nevoie de cel puțin o pereche de sandale cu toc subțire, dar și una cu toc gros, pentru uz cotidian, dar și pentru seri romantice sau petreceri până după miezul nopții.

Pornind de la aceste premize și bazându-mă pe imediata proximitate a zilelor extra-călduroase, mi-am ales două perechi fermecătoare de sandale damă de la Pantofi GIULIO. Ambele modele sunt confecționate din piele naturală și în ciuda înălțimii tocului / platformei, calapodul este deosebit de confortabil.
 

Sandalele roz-auriu, cu platformă de 6 cm și design casual sunt absolut superbe. Le-am ales cu gândul de a le asorta la pantaloni scurți de blug, dar versatilitatea lor îmi va permite cu siguranță să le port și la rochițe vaporoase, chiar și la o pereche de pantalon. Sunt surprinzător de comode, iar calitatea materialului este foarte bună. Sistemul de prindere cu scai permite ajustarea sandalei pe picior, în funcție de preferințe. 
 
Pe site le găsiți într-o varietate de culori și combinații, care satisfac toate gusturile și preferințele feminine.
 
Nu există femeie ale cărei trăsături să nu fie subliniate într-o manieră sexy și sofisticată, atunci când poarte o pereche de încălțări cu toc. Ele ne sporesc eleganța și stima de sine, ne schimbă atitudinea față de cei din jur și au capacitatea unică de a transfomra o ținută banală, într-una sofisticată.
 

Cu sandalele din piele, îmbrăcate în material sclipitor a dost dragoste la prima vedere! Întotdeauna mi-am dorit și am căutat asiduu o astfel de pereche, care să aibă un anumit timp de material, toc gros și confortabil și calapod perfect mulat pe talpa piciorului meu. Ceea ce este cu adevărat hilar, este faptul că am ales acesre sandale minunate fără să le probez, bazându-mă doar pe descriere, fotografii și tabelul de mărimi afișat pe site și mi se potrivesc perfect.
 
Grosimea tocului asigură stabilitate și siguranța pasului hotărât, iar pielea naturală de la interior nu permite alunecarea în față a piciorului. Modelul este unul aparte și merge foarte bine purtat atât la ținute elegante, cât și la o pereche de blug sau chiar și la o fustă, într-o seară de vară petrecută într-un pub așeazat pe malul mării. Nu ai cum să nu fii remercată cu aceste sandale!

Ce apreciezi la ambele perechi de încălțări etse faptul că mărimile corespund perfect, iar produsele din fotografiile de prezentare sunt identice cu cele primite. Mai mult decât atât, cei de la Pantofi GIULIO confecționează încălțăminte de piele chiar și în mărimi mai rar întâlnite: de la 33 și până la 41. Modelele lor sunt de o diversitate impresionantă, în ton cu cele mai actuale tendințe și alcătuite din materiale calitative.

Comentarii