Cadouri de lux pentru femeile din viata noastra

Ne dorim ca femeile din viața noastră (iubite, mame, surori, prietene, fiice) să se simtă speciale cu orice ocazie. Ne dorim ca ele să își amintească mereu cât de importante sunt pentru noi, chiar dacă nu le suntem mereu alături. Ne dorim ca orice sărbătoare să fie motiv de bucurie, iar cadourile noastre să le aducă pe buze cel mai larg și sincer zâmbet. 
 
Putem merge pe atenții simple, sau le putem suprinde cu ceva deosebit, ceva la care nu se așteptau. Poate chiar parfumul acela la care mereu a tânjit, setul de cosmetice ale brand-ului acela de lux, pe care nu se încumetă să își chelutie economiile sau o cremă high-end de îngrijire a tenului. Orice vei alege, iată câteva sugestii de cadouri de Crăciun și nu numai.
 

Lancôme este unul dintre cele mai iubite și apreciate brand-uri de lux. Și asta o spun doamnele și domnișoarele din toate colțurile lumii. Poți alege unul dintre parfumurile lor iconice și mă refer aici la emblematicul La Vie Est Belle. Dacă îți dorești totuși ceva ușor diferit, cu note suculente de zmeură și accente florale de bergamotă, iasomie și iris, atunci apa de parfum La Vie Est Belle Intensément este alegerea potrivită. Adaugă și masca de întinerire și strălucire cu efect de hidratare Lancôme Génifique Advanced și tocmai ai obținut un set cadou, cu care nu poți da greș.

Sunt convinsă că și tu ai o prietenă sau o soră pasionată de skincare. În acest caz, produsele Estée Lauder pot fi răspunsul la întrebarea „Cum aș putea să o surpind?”. Dacă se confruntă cu semnele specifice îmbătrânirii și își dorește un ten mai suplu, mai luminos, uniform și cu aspect mai tânăr, atunci optează pentru serul Perfectionist [CP+R]. Are o textură lejeră, conține un mix impresionant de antioxidanți, lasă pielea fină și catifelată și face pereche bună cu serul Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher. Acesta din urmă funcționează de minune ca și bază de machiaj, matifiază și conferă tenului un aspect mai neted. 
 
Dacă te întrebi cum și de unde poți obține aceele miniaturi drăgălașe de la Lancôme, atunci trebuie să știi că până la sfârșitul acestei săptămâni orice comandă pe NOTINO care conține și un produs Armani, Biotherm, Yves Saint Laurent, Prada, Valentino sau Lancôme vă oferă posibilitatea de a vă alege un mic cadou. Printre aceste cadouri se numără și setul de mini-produse, dar și varianta travel size a parfumului Armani Acqua di Gioia, precum și alte parfumuri li accesorii. Vestea bună este că le poți păstra pentru propriul răsfăț, sau le poți oferi ca parte a cadoului special, pe care l-ai gândit pentru draga și mult-iubita ta mamă, soție, soră, prietenă, bunică.
 
Indiferent ce dar vei alege să oferi, nu uita că cel mai prețios cadou dintre toate ești chiar tu. 

Comentarii