Colectia #PixiPretties

Colaborările cu bloggeri, make-up artiști sau vedete sunt extrem de apreciate în afară și la mare căutare printre consumatori și admiratorii celor ce aleg să își pună amprenta asupra unui anumit produs. În egală măsură, aceste mici parteneriate vin și în sprijinul micilor bloguri / conturi de YouTube, Facebook sau Instagram, care doresc să se afirme, sau să iasă puțin în evidență. Printre mărcile ce valorifică astfel de parteneriate se numără și PIXI, un brand londonez foarte popular în Europa, dar mai ales în America. În România, produsele PIXI se pot găsi fizic în toate magazinele Sephora, iar online pe diferite site-uri internationale ce livrează și la noi.
 

Superba colecție #PixiPretties de anul acesta ne încântă cu 4 recomandări din sfera machiajului, în colaborare cu 4 frumuseți, pe care le puteți găsi pe YouTube, Facebook și Instagram:

  • Paleta iluminatoare Mind Your Own Glow, gândită împreună cu Makeup by Denise, conține 9 nuanțe versatile, care complimentează toate tonurile de piele. Pot fi folosite separat, împreună sau chiar suprapuse,dar și ca fard de pleoape. Pentru a spori intensitatea și rezstența produsului, recomandarea PIXI este de a aplica ilumnatorul cu ajutorul unei pensule, pe care anterior am aplicat puțin spray de fixare. Aceste culori superbe pot fi folosite chiar și pentu un plus de luminozitate pe diferite zone ale corpului.
  • Paleta Cream Rouge + Louise Roe are 25 de nuanțe cremoase, pigmentate și multifuncționale. Pot fi combinate, astfel încât să obții o culoare unică pentru buze sau le poți aplica direct pe pomeți, pentru un boost de culoare și prospețime. Aplicarea se poate realiza cu buretele sau cu pensula, iar multitudinea de tonuri de nude, roșu, corai și roz din paletă este chiar impresionantă. 
  • Paleta Shapeshifter + Promise a fost special concepută pentru multiplă întrebuințare: contur, formă, luminozitate și iluminare. Formulate cu pigmenți minerali naturali, bogate în culoare și ușor de aplicat, cele 9 culori pot fi utilizate pe mai multe zone ale feței (frunte, pomeți, mandibulă, ochi, nas) pentru un look complet și de efect.
  • Paleta de farduri Tones & Textures + Tina Yong este genul de produs care se mulează pe mai mute nevoi: fie că este vorba de un machiaj simplu, de zi, de unul mai sofisticat sau de unul de impact și impresie. O parte din culori le-am testat deja și sunt foarte mătăsoase, pigmentate, versaile și ușor de difuzat pe pleoapă. Paleta conține în total 25 de farduri mate sau sidefate, în tonuri aparent banale de nude, dar și îndrăznețe de verde, maro, cărămiziu sau auriu. Pentru a obține culori mai intense și un make-up rezistent, nu uitați să folosiți o bază de machiaj și spray de fixare.




Care este colaborarea ta preferată din cele 4?

Ai încercat până acum produsele PIXI?

Comentarii