3 parfumuri feminine pentru primavara

Primăvara este anotimpul în care renunț la aromele persistente, cu accente puternice și readuc în prim plan notele florale, revigorante sau cele fructate. Mi-ar fi imposibil să nominalizez un singur parfum preferat pentru acest sezon. Prefer să le alternez, sau să le aplic în funcție de starea de spirit sau chiar și de ținută, uneori le și combin dacă au o notă în comun sau îmi par asemănătoare. 

Ce vă pot spune este că în ultimele săptămâni am optat tot mai des pentru aroma curată a parfumului Bubble Bath, cea senzuală a parfumului Fowerbomb sau pentru notele floral-fructate ale apei de toaletă Daisy, varianta Eau So Fresh. Se spune că un parfum nu este alcătuit doar din note olfactive, ci și din amintirile pe care în mod voluntar, sau involuntar i le atribuim. Deci, îmi voi aminti mereu de această primăvară și de cele mai importante momentele ale sale prin intermediul acestor 3 parfumuri de primăvară.


Apa de toaletă Bubble Bath by Maison Margiela face parte din colecția REPLICA și este poate cel mai deosebit parfum din colecția personală, din perspectiva conceptului pe care se bazează. Bubble Bath miroase exact precum îi este și denumirea - ca o baie relaxantă, cu spumă din abundență, un parfum care miroase efectiv a curat, a pielea ta imediat după duș, învăluită în aroma unui săpun de lux. Încă de la început am asociat compoziția unică a aceastei apă de toaletă unisex acelei ținute simple, casual, formată dintr-un tricou alb imaculat, din bumbac, în combinație cu o pereche clasică de blugi.
Ce este cu adevărat interesant, este faptul că Bubble Bath în combinație cu Daisy Eau So Fresh se completează perfect și împreună formează o aromă nouă ce aduce foarte mult cu Aline de la Mugler.

Cât despre apa de toaletă Daisy Eau So Fresh de la Marc Jacobs, nu ai cum să nu îndrăgești designul fermecător al sticluței sale, îndeosebi cel al capacului. Totul la acest parfum este despre primăvara, de la aspect și până la notele floral-fructate ce îl compun. Foarte ușor de purtat, tineresc, jucăuș, diafan și foarte feminin, Daisy Eau So Fresh are ceva ceîmi amintește de perioada facultății, poate fiindcă a fost lansat în 2011 și sealiniază tendințelor din acea vreme. Este genul de parfum potrivit pentru zi, birou, rochițe înflorate și ținute feminine.


Adeseori caracterizat ca o explozie feminină de flori și senzualitate, apa de parfum Flowerbomb de la Viktor & Rolf caracterizează pe deplin primăvara. Este un parfum cu și despre flori, captivant și delicat, deopotrivă. Se  deschide cu note îmbietoare de ceai și bergamotă, evoluează către inima florală formată din trandafir, frezie, iasomie și orhidee, iar la sfârșit pielea rămâne îmbrăcată într-o aromă caldă, de paciuli. Îmi pare un parfum dificil de descris, senzual, puternic, fermecător, foarte persistent și generator de complimente.


Ce parfum / parfumuri porți în această primăvară?


Cu drag,

signature

Comentarii

  1. Si eu folosesc Eau so fresh de la Daisy. Cu toate acestea imi place mai mult Daisy clasic! E preferatul meu.

    RăspundețiȘtergere
  2. J'Adore Dior, parfumul preferat in toate anotimpurile mai nou.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu mi-am luat Calvin Klein Euphoria, dar nu imi place foarte mult, i-as da un 6 din 10. Imi plac parfumurile mai fresh, nu atat de dulci.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eau so fresh de la Daisy este minunat! Un parfum pe care-l ador!

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesante parfumurile prezentate de tine, o sa merg sa le miros si eu, imi plac mult parfumurile dulci, si florale.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mare dreptate ai! Când vine vorba de parfum, nu mă pot opri doar la alegerea unuia singur. Mai ales cele de primăvară- vară. Nu am încercat niciunul dintre cele recomandate, dar mi-ar plăcea să-l testez pe cel de la Daisy. Tocmai sunt în căutări. :)
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Super multumesc pentru recomandare. Si eu ma schimb pe partea de parfumuri cand vine primavara. Le voi cauta pe cele recomandate de tine!

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu aleg parfumurile in functie de zi si de eveniment, nu neaparat de anotimp.

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte bune recomandarile tale. Pana acum nu am apucat sa incerc nici unul dintre acestea, dar mi-as dori

    RăspundețiȘtergere
  10. Daisy e superb, floral, îl ador. ��

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu