NOU - Yves Rocher Elixir Botanique

Prin  Elixir Botanique Yves Rocher aduce în prim plan o nouă experiență senzorială, produse formulate cu ingrediente ce contribuie la menținerea unui ten suplu și sănătos și un concept inovator în materie de ambalaje biodegradabile și earth-friendly. Recent, gama a fost completată și cu o cremă antird cu FPS 50, însă produsul meu preferat este de departe serul fortifiant și am să vă explic în continuare și de ce.

La baza fiecărei formule stau micro-algele și extractul de călțunaș , dar și alte ingrediente benefice pielii (aloe, acid hialuronic, extract din planta Edulis) și uleiuri vegetale (ulei din semințe de floarea-soarelui, ulei din semințe de macadamia) cu rol de calmare, hidratare și protejare a bariei naturale a pielii.


Atât crema reparatoare de zi , cât și crema reparatoare de această formulă cu cel puțin 97% ingrediente de origine naturală, provenite din sectoare Bio. Au efect hidratant, antirid și de uniformizare a pielii, iar ambalajul din sticlă reciclabilă menține proprietățile ingredientelor componente. Din acceași gamă, roll-on-ul iluminator pentru zona ochilor completează rutina de înhrijire și este special gândit pentru pielea delicată din jurul ochilor (nu conține siliconi, parfum sau alcool). 

Serul fortifiant anti-poluare Elixir Botanique face parte din rutina mea de seară, încă dn ziua în care l-am primit. Are o textură apoasă, ultra-lejară, cu micro-perle și 99% ingrediente de origine naturală. Efectul revigorant și hidratant este imediat, este foarte spornic si poate fi utilizat în orice moment al zilei, chiar și dimineața înainte de SPF. După aproximativ 2 luni de utilizare constantă, pot confirma că faptul că tenul este mai suplu și mai luminos.

Conform celor ce au participat la studiul de satisfacție realizat de Yves Rocher, referitor la serul Elixir Botanique:

87% au declarat că tenul lor este imediat HIDRATAT
82% au declarat că tenul lor pare PROTEJAT
79% au declarat că tenul lor este LUMINOS
77% au declarat că tenul lor este FORTIFICAT



În materie de ambalaje , veți observa că cele actuale nu sunt ambalate în folie protectoare de plastic, iar cele de carton sunt formate doar din două laturi (se economisește astfel 41% carton).


Gama Elixir Botanique este deja disponibilă atât online, cât și în magazinele fizice Yves Rocher.


Cu drag,

semnătură


Comentarii