Review : Sampon fortifiant si revitalizant cu extract de chinina de la HERBOSOPHY


Inca un sampon de la care am asteptat o minune si care m-a dezamagit . Inca sunt in cautarea samponului potrivit care sa reduca caderea parului fara a il usca sau a-l ingrasa. Astept !




Descrierea oficiala : 
  • Extractul hidroglicolic din scoarta de arbore de chinina (Cinchona succirubra) contine alcaloizi ce tonifiaza. Produsele Herbosophy cu extract de chinina au actiune fortifianta asupra radacinii firului de par, reusind sa ii redea vitalitatea.
  • Extractul de chinina are efecte pozitive impotriva caderii parului, datorita imbunatatirii circulatiei sanguine la nivelul scalpului, asigurand conditii ideale pentru regenerarea parului devitalizat.
  • Formula : 81% ingrediente de origine naturala :chinina, panthenol; hipoalergenic, fara parabeni.
  •  Instructiuni de utilizare: Aplicati pe parul umed, samponati bine parul, apoi clatiti cu apa.

 Parerea mea personala cu Pro si Contra :

Pro :
  • Sunt de acord cu afirmatia lor conform careia are efecte pozitive impotriva caderii parului .

Contra :
  • Degeaba ajuta la stoparea caderii parului daca il usuca in halul in care il inasprise pe al meu. Ma simteam ca o vrajitoare cu parul ca matura.
  • Are o culoare foarte ciudata ( exact ca in poza de mai sus ) si miroase puternic a plante ( dar un miros usor neplacut ) .
  • De asemenea, usuca si scalpul ceea ce ma face sa cred ca nu ajuta cu mare lucru la stoparea procesului de cadere.

Concluzie generala :

Un sampon care isi indeplineste promisiunea de a lupta impotriva caderii parului, dar care datorita efectelor sale negative, aspectul pozitiv isi pierde din importanta si eficienta si am sa va zic si de ce. Parul meu era uscat si aspru si se incurca foarte tare astfel incat oricat de usor il pieptanam pierdeam multe fire de par. Deci, degeaba ajuta pe o parte daca strica pe cealalta.

P.S. Aceasta este parerea mea personala despre acest sampon, nu o opinie general acceptata. Exista persoane  care l-au indragit foarte tare si care il utilizeaza in mod constant. De exemplu, mama il adora si se si observa ca ii prieste foarte mult.


Voi ce parere aveti despre el ( asta daca l-ati folosit ) ?


Divider Graphics

Comentarii

  1. Și mie îmi usucă foarte tare părul,sunt înscrisă pe un grup ,am parul ondulat,unde sunt recomandate produse cg.deci clar,acest șampon nu e Cg

    RăspundețiȘtergere
  2. Thanks a lot for sharing this amazing knowledge with us. This site is fantastic. I always find great knowledge from it.  Produse de înfrumusețare de marcă de top online

    RăspundețiȘtergere
  3. Este excelent dar într-adevăr usucă parul dar merge de minune cu balsamul de par neapărat cu balsam. Încercați asa și o sa rămâneți umite. Il folosesc de jumătate de an și an înțeles ca o sa îl scoată de le piața.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu