Ganduri realiste in miez de iarna siberiana ❅

Hey Everyone !

Se pare ca iarna se incapataneaza sa ne arate cat de neajutorati putem fi in fata urgiei naturii. Ninge abundent de cateva ore bune si nu imi este teama pentru mine si cei ce locuiesc in zonele urbane, cat imi pare rau si ma ingrijorez pentru cei din judetele si zonele rurale cu adevarat asediate de o iarna care se presupunea a fi linistita, dar care s-a dovedit a fi nemiloasa.
Intr-adevar se pare ca o astfel de situatie nu a mai fost intalnita decat in anii '54, dar am impresia ca in ciuda evolutiei considerabile a societatii, dispunem de aceleasi mijloace si forte pentru a ne descurca in acest potop alb ca si in secolul trecut. Este ca si cum traim in 2012, dar ne descurcam ca in 1954 !

Cu adevarat jalnic, dar cui ii mai sta gandul la critica cand atatia oameni si in special batrani  se afla in pragul colapsului psihic si fizic cand se trezesc inconjurati de pereti albi si reci, cand stau numai cu gandul daca cineva le va venii in ajutor, ca doar hrana si apa sunt pe sfarsite iar cerul numai conteneste in a cerne fulgi mari si densi de zapada. Altadata motiv de bucurie, acum iarna a devenit un motiv de tristete si suferinta !
Poate vi se pare absurd si deplasat ceea ce va zic, dar nu fac decat sa conturez realitatea.

Maine este Valentine's Day? So what... oricum este o sarbatoare imprumutata de pe alte meleaguri si in plus dragostea nu are nevoie de zile speciale pentru a fi sarbatorita !
Vremea de afara mi-a taiat cheful de orice activitate si m-a pus serios pe ganduri ! Ceva de genul : eu stau si ma distrez, pregatesc outfit-uri de Valentine's si de club ( nu frecventez ), si altii fac partie prin zapada de 5 metri, se roaga sa nu se prabuseasca acoperisul peste ei si sa le ajunga alimentele pana la urmatoarea livrare cu elicopterul, asta daca a reusit cineva sa ajunga la ei !

Nu vreau sa descurajez pe nimeni sau sa judec pe cineva . Fiecare cu viata si obiceiurile lui !
Este doar o parere personala expusa pe pagina personala. 
So, no ofense but I'm right !

Mai multe astfel de imagini dezolante puteti vizualiza pe http://peisajedeiarna.blogspot.com .

Comentarii