[ Monthly Favorites ] : Septembrie 2014

Între amenajarea apartamentului si pregătirile pentru nuntă, am zis să reiau activitatea pe blog ca o modalitate de relaxare. Evident, sunt conștientă că dacă te apuci de mai multe lucruri în același timp rezultatul poate fi dezastruos, dar și dacă lași pe mâine ce poți face azi iar nu este bine.

Lăsând vorba la o parte, încep ca de fiecare dată cu produsele preferate din luna ce a trecut. Știu că poate ar fi necesar să vă arăt produsele preferate din toată perioada în care am absentat  ( din Mai până în Septembrie ), dar cine mai este interesat în toiul toamnei de produsele preferate ale verii ?

Îngrijirea tenului:

- Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant - am avut acest produs in varianta de 30de ml și mi-a plăcut la nebunie din următorul motiv: singurul produs care mi-a curățat tenul de coșuri și puncte albe. Intenționez să încerc și varianta de 2% BHA sub formă de loțiune având în vedere că acum tenul este sensibil și uscat, însă momentan am bugetul la un nivel „criticăl”.

- Skin Perfecting 8% AHA Gel - alt produs Paula's Choice de care nu mă mai pot despărți. Pe timpul verii nu l-am folosit dar când am reluat utilizarea la începutul lui Septembrie în doar 2 săptămâni tenul meu era complet schimbat: mai luminos, uniform și catifelat. Merită investiția!

- Bioderma Hydrabio Serum - preferatul meu pe timpul verii și chiar și acum. Este hidratant, se absoarbe imediat, nu conține iritanți și mărturisesc că am renunțat la Resist Barier Repair și folosesc numai serul de la Bioderma.

- Apă micelară Nivea - accesibilă, eficientă și spornică. Îmi place mai mult decât cea de la Garnier, dar mai puțin decât cea de la Bioderma.

- Gel de Curățare Antiacneic Gerovital Plant - l-am achiziționat după ce am văzut că este preferatul Andreei și pot să spun că sunt la al doilea tub și nu voi mai renunța la el. Este aproximativ 15 Lei si este cu mult mai bun decât alte geluri de curățare cu mult mai costisitoare. Mulțumesc Andreea!

Machiaj:

- Fond de ten Toleriante Teint La Roche Posay + L'Oreal Infallible  - le-am notat pe ambele întrucât le folosesc combinat pentru a obține nunața potrivită. Folosite separat, sunt cele mai bune fonduri de ten încercate de mine până acum.

- Rimel Oriflame Master Curl - într-un timp am folosit Mega Plush dar acesta mi se pare mult mai potrivit genelor mele scurte.

- Paleta Sleek Bad Girl - nu am folosit decât nuanța „Twilight”.

- Elf Powder Blush - un accesoriu accesibil pe care îl folosesc pentru blush.

Îngrijirea corpului:

La această categorie voi include Intensive 7 Days Repleneshing Lotion de la Garnier. Este destinat pielii uscate, are o aromă delicioasă de mango, se absoarbe foarte repede și este foarte hidratantă.

Voi ce ați folosit cu drag în Septembrie ?

Comentarii