Reviste Glossy Ianuarie 2015: Avantaje

Fiincă am observat că postările de acest gen sunt extrem de populare, revin cu un update al revistelor glossy din luna Ianuarie și vă arăt ce conține revista Avantaje


În privința cadourilor și dintr-un punct de vedere strict personal, în afară de Elle, Avantaje și poate Unica  revistele glossy din prima lună a anului 2015 nu abundă în cadouri pentru cititorii lor. Recunosc că nici eu nu am avut intenția de a cumpăra vreuna dintre aceste reviste, însă mama a insistat să încercăm deo roll-on-ul de la Yves Rocher. În schimbul a 10.90 Lei am primit un produs interesant, numai bun de încercat și „50 de pagini de sărbătoare”.

Despre conținutul revistei, numai de bine, aspectul glossy mult iubit, lecturi ușoare și relaxante, recomandări vestimentare și cosmetice de luat în considerare și câteva rețete delicioase la sfârșit. Felicitări, Avantaje!

Prima impresie asupra deo roll-on-ului cu Aloe Vera este faptul că nu ar face față zileleor toride de vară, însă iarna este mai mult decât potrivit, are un parfum delicat și nu lasă pielea lipicioasă.


Aștept cu mare interes oferta glossy din luna ce urmează și cu siguranță voi avea grijă să împărtășesc și cu voi eventualele cadouri ce merită atenția noastră.

Comentarii