[ Shopping ]: Ultimele noutati in materie de machiaj si ingrijire personala

Am absentat nemotivat o bună bucată de timp. Aproape că a devenit un obicei, foarte nesănătos de altfel, ca la fiecare început de lună să promit că mă apuc serios de treabă și pe măsură ce zilele trec să răresc activitatea. De data aceasta, nu vă mai făgăduiesc nimic, decât că mă voi strădui să mențin o constanță în postări.


Ultimele noutăți vi le-am arătat în luna Martie, astfel încât a venit vremea pentru bunătățile din luna Aprilie. Nu sunt foarte multe fiindcă luna aceasta am plasat prima comandă iHerb, pe care o aștept cu o nerăbdare și niște emoții ieșite din comun. Ba chiar am păstrat, separat, niște bănuți în cazul în care va fi necesar să achit taxele vamale. Data estimată pentru livrare este 23 Aprilie, mai rămâne de văzut de la ce poștă voi primi avizul.

Îngrijirea tenului


La acest capitol, mă bucur enorm că am reușit să fac rost de crema Paula s Choice cu SPF 30 - Skin Balancing Ultra-Sheer Daili Defense ( mă enervează denumirile kilometrice ale produselor PC ). Mai exact, am avut norocul de a găsi o persoană căreia nu i s-a potrivit și imediat am intervenit, mai ales că am pus ochii pe ea de anul trecut și vara bate deja la ușă. După aproximativ 2 săptămâni de utilizare zilnică, mă declar mulțumită și dornică de a încerca și alte produse PC. Voi reveni cu detalii asupra acestei creme. Tratamentul Sebium Global de la Bioderma l-am în urma aniversării a 2 ani de la lansarea acestei creme pe meleagurile mioritice. Începând cu ziua de ieri l-am introdus în rutina de seară ca și tratament, iar acum aștept rezultate. Și în acest caz, voi reveni cât mai curând cu un review detaliat.
   
Îngrijirea corpului și a părului


În acest caz, o să vă arăt 2 noi loțiuni de corp.Una pentru zilele în care am nevoie de mai multă hidratare și una pentru zilele în care am nevoie de o aromă care să mă binedispună. Concret, avem laptele de corp cu miere de la Garnier Intensive pentru piele sensibilă și preferata mea de la Balea cu aromă delicioasă de nucă de cocos și unt de shea. De aceasta din urmă m-am folosit serios în ultimele zile. Nu excelează la capitolul hidratare, dar mirosul acela de prajitură cu cocos și frișcă este fabulos și persistă pe piele cât este ziua de lungă.


În materie de îngrijire a părului, am descoperit un nou șampon anti-mătreață de la Syoss - Platin Control. Nu vă pot spune, pentru moement, prea multe despre el decât că nu provoacă mâncărimi și este foarte spornic. Serul pentru păr rebel de la Avon îl folosesc doar pe părul umed, proaspăt spălat și menține părul mătăsos fix o zi, cât este menționat și pe ambalaj. A doua zi părul revine la veșnicele sale vârfuri uscate, dar apreciez faptul că face exact ceea ce promite.

Machiaj


Fiindcă am vrut să rememorez efectele acestui fond de ten și fiindcă a fost la reducere în magazinele DM, am reachiziționat Rimmel Wake me Up. Într-adavăr, nu rezistă pe ten și la câteva ore zona T strălucește precum un beculeț de Crăciun, dar totul se rezolvă cu puțină pudră. Eyeliner-ul Rimmel Scandaleyes a fost achiziționat în grabă, fiindcă la momentul respectiv aveam mare nevoie de un tuș rezistent pentru o ieșire în oraș. 

Acestea sunt cele câteva achiziții de luna aceasta. De o parte dintre ele veți mai auzi și în postările viitoare.

Ne reauzim în curând! :)

Comentarii