Comanda de Black Friday de la 1001cosmetice.ro

Deși anul acesta îmi propusesem să nu mă alătur freneziei de Black Friday, am urmărit, totuși, reducerile de pe mai multe site-uri și astfel am cedat. Din fericire, chibzuința m-a ajutat să mă limitez la doar două comenzi, una pe 1001cosmetice.ro și cealaltă pe Makeup Shop.

Astăzi o să vă arăt comanda modestă, plasată de „Vinerea Neagră”, pe 1001cosmetice și o să vă istorisesc pe scurt cam cum a decurs tot procesul de plasare a comenzii.

Îniante de ora 00:00, aflasem deja de pe pagina lor de Facebook că vor avea prețuri bune la produsele Catrice și Essence, fix ce îmi și doream. Cum era de așteptat, ora a sosit, site-ul nu a pornit. Din fericire, cu 3 minute înainte, ofertele erau deja încărcate și am reușit să pun ochii pe rujurile de la Catrice și câteva farduri și fonduri de ten cu reduceri foarte bune. În rest, am fost dezamăgită să descopăr la mai multe produse aceleași reduceri și prețuri, dar cu mențiunea că ar face obiectul campaniei de Black Friday. Regretabil este că nu sunt singurii, însă nu voi dezvolta mai mult subietul.

După o așteptare de aprox. 40 de minute, timp în care am blocat butonul de refresh al laptop-ului atât pe 1001cosmetice.ro, cât și pe makeupshop.ro, site-ul și-a revenit (deși a mai avut mici erori). Au urmat alte 30 - 40 de minute, în care m-am tot gândit și răzgândit asupra produselor din coșul de cumpărături. Așa procedează un om chibzuit, m-am justificat eu.


Iată ce am ales:

- 2 luciuri de buze Catrice Infinite Shine, nuanțele Pink Up Your Life și Berryland - 3 lei/fiecare;
- 1 ruj de buze strălucitor Catrice Ultimate Shine, nuanța Pink a Berry - 3 lei;
- 1 ruj Catrice Ultimate Shine Gel lip colour, nuanța Dont Pink and Drive - 3 lei;
- 2 balsamuri de buze colorate Catrice Pure Shine Colour, nuanțele 050 și 080 (doar acesta a ajuns) - 3 lei/fiecare;
- 2 farduri mono Catrice Velvet Matt, nuanțele Jump Up and Brown și Vanillaty Fair - 3 lei/fiecare;
- 1 pensulă de blending de la Essence - 7 lei;
- 1 blush Essence Blush Up!, nuanța Pinky Flow - 9 lei;
- 1 concealer Catrice Camouflage Cream Anti Shadow - 11,5 lei.


Într-un final, am optat pentru livrarea prin Prioripost, am trimis comanda și m-am pregătit pentru o așteptare îndelungată. Sau cel puțin așa am crezut. Luni dimineața primesc un telefon din partea unei doamne drăguțe de la 1001cosmetice, care mă anunță amabil că unul dintre balsamurile de buze de la Catrice nu mai este pe stoc și că ei deja vor expedia comanda. Hmm...așa repede? Sigur poșta va întârzia coletul, nu are cum să ajungă atât de repede o comandă de Black Friday. A doua zi, surpriză, poștașul cu coletul în brațe! Și uite așa Toma necredinciosul și-a luat o palmă peste ochi.

Per total, mă declar mulțumită de produsele alese și reducerile de care au beneficiat. Sunt și mai încântată de promptitudinea cu care s-a livrat comanda. Toate acestea m-au convins să mă gândesc, deja, la reducerile de anul viitor.

Voi, v-ați luat ceva de pe 1001cosmetice.ro?
💟

Comentarii