Tinerețe fără bătrânețe cu gama NIVEA Hyaluron CELLular FILLER



Simbol al frumuseții fără vârstă, al tinereții fără bătrânețe, Monica Belucci (54 de ani) este, fără dubii, cea mai potrivită alegere în materie de ambasador al unei game de produse de îmgrijire ce promovează energia și vitalitatea tenului. Este vorba despre Nivea Hyaluron CELLular FILLER ce conține: cremă de zi, cremă de noapte și fiole, toate trei având ca ingredient de bază acidul hialuronic.

Fiolele cu acid hialuronic concentrat NIVEA Hyaluron CELLular FILLER asigură o reducere vizibilă a ridurilor în doar 14 zile de tratament pe lună. Tratamentul, ce conține de 5 ori mai mult acid hialuronic decât crema de zi , accelerează procesul de reînnoire celulară, îmbunătăţeşte fermitatea tenului și îl hidratează intens. Au o formulă ușoară și non-uleioasă, plăcut mirositoare și care se absoarbe rapid în piele, lăsând tenul catifelat și neted
Mod de aplicare: agită bine fiola înainte de utilizare, scoate capacul și aplică pe ten o cantitate mică de produs, de mărimea unui bob de mazăre. Resigilează fiola și depoziteaz-o într-un loc uscat, ferit de lumină. O cutie conține 2 fiole de 5 ml: cantitatea potrivită pentru un tratament de 14 zile. Se recomandă repetarea lunară.

Crema de zi NIVEA Hyaluron CELLular FILLER +VOLUME cu FPS 15 conține o formulă anti-rid avansată cu o combinație unică de acid hialuronic și potențiator de colagen, două ingrediente care împreună reușesc să activeze celulele din interior. Astfel, sunt stimulate procesele naturale ale pielii, redând volum tenului și redefinind conturul feței. Rezultatul: ridurile sunt umplute, iar tenul devine mai catifelat și revitalizat

Crema de noapte NIVEA Hyaluron Cellular FILLER +VOLUME are o formulă hrănitoare care ajută la refacerea tenului pe timpul nopţii. Întocmai ca și varianta pentru zi, conține o formulă anti-rid avansată pe bază de acid hialuronic și potențiator de colagen care activează celulele din interior şi întărește eficienţa în lupta împotriva ridurilor. Crema are o textură bogată ce se absoarbe rapid în piele, oferind o senzaţie confortabilă și plăcută.

Preț maxim recomandat:
Fiole NIVEA Hyaluron CELLular FILLER: 53.87 RON
Crema de zi Hyaluron CELLular FILLER FPS 15: 59.75 RON
Crema de noapte NIVEA Hyaluron Cellular FILLER: 59.75 RON


Comentarii