Despre iubire și planuri de Dragobete




Timpul trece, vremurile se schimbă, din copii cu vise și idealuri pentru viitor ne transformăm în adulți cu griji și apăsări zilnice. Suntem atât de preocupați de îndeplinirea sarcinilor la job, de treburile casnice, de copii, de confortul financiar, de cât de bine o duc alții față de noi și lista poate continua la nesfârșit,  încât omitem să apreciem micile daruri ale vieții. Până și zilele acestea - Valentine s Day și Dragobete - le-am redus la stadiul de „Habar nu am ce să-i mai cumpăr anul ăsta” sau  „Iar trebuie să alerg după flori, ursuleți, ciocolată etc.” Crede că este în gena noastra treaba asta cu complicarea lucrurilor simple. Ce zici dacă în loc de un buchet absurd și nefolositor cu 21 de trandafiri, o întâmpini acasă cu un zâmbet cald, o strângi puternic în brațe în timp ce îi mulțumești pentru toate momentele în care ți-a fost alături și îi șoptești un „Te iubesc” sincer și apăsat? Valabil și viceversa!

Ce vom face noi de Dragobete? Cam ce facem în fiecare zi, plus o îmbrățișare de „Mulțumesc că mă sprjini mereu” și o privire de „Te iubesc, chiar dacă în curând împlinim 12 ani de relație”. Piticul nostru va avea grijă să ne dea trezirea de la 7 dimineața, vom savura împreună micul dejun acompaniați, cum altfel, de gângurelile și ghidușiile copilului, iar mai târziu  ne vom bucura împreună de cele câteva momente de liniște din timpul somnului de după-amiază. Cu puțin noroc și îngăduință din partea bunicilor, poate vom petrece câteva clipe doar noi doi, la o plimbare scurtă sau , cine știe, un desert în oraș. Ținuta va fi simplă, cel mai probabil va include și o piesă roz, iar machiajul minimalist: pudră, un strop de culoare cu paleta „Then and Now” de la Too Faced, nelipsitul rimel, blush-ul Essence în tonuri calde de roz, puțin iluminator, rujul lichid mat de la Melkior (realizat în colaborare cu Alexia Eram) și minunatul Mon Guerlain, parfumul de care sunt iremediabil îndrăgostită și care surprinde, în cel mai delicat mod cu putință, mirosul unic al iubirii.

Indiferent ce planuri aveți pentru ziua de Dragobete, că sărbătoriți sau nu, că veți cumpăra flori și ciocolată sau veți ieși în oraș, nu uitați că atunci: 

„Când suntem iubiţi simţim cum iubirea se aşează în toate lucrurile care ne înconjoară.” - Honore de Balzac

Comentarii