Sampon si masca de par cu ulei de cocos organic de la Blue Lily


Vedetă în ritualul feminin de înfrumusețare încă din cele mai vechi timpuri, uleiul de cocos este apreciat pentru multiplele sale întrebuințări și beneficii, fiind unul dintre cele mai populare uleiuri vegetale din lume. Este utilizat ca supliment alimentar, în preparate culinare, pentru hidratarea pielii, îndepărtarea eficientă a machiajului, îngrijirea părului etc. Dar pentru a beneficia de toate proprietățile minune ale uleiului de cocos este foarte importantă calitatea produsului din care se extrage uleiul, modalitatea de obținere a acestuia (presare la rece, macerare etc.), zona de proveniență, condițiile de păstrare și depozitare, dacă este organic sau nu.

Pentru a obține beneficii maxime din utilizarea acestui ulei vegetal toate produsele Blue Lily conțin ulei de cocos provenit din agricultura ecologică și certificat ECOCERT. Mai mult decât atât, ele sunt fabricate în România și se recomandă ca fiind produse premium, promițând experiența și răsfățul specific unui centru spa, dar în confortul casei tale. 

Despre șamponul și masca de păr Blue Lily cu ulei de cocos organic


Primul lucru care m-a surprins plăcut la aceste produse este parfumul delicios și unic, care te poartă imediat cu gândul la o destinație exotică. Au aroma specifică a cocosului, dar cu ceva în plus ce le diferențiază, în cel mai bun sens cu putință, de tot ce am mirosit până acum. Partea bună este că persistă mult timp după baie, asta  și datorită faptului că folosesc inclusiv masca de păr. 

Ce am observat după mai bine de o lună de folosire doar a șamponului Blue Lily? Părul este mai mătăsos, mai strălucitor și mult mai ușor de aranjat. Deși am fost tentată să cred că prezența uleiului de cocos și a celui de macadamia îmi va da bătăi de cap și voi fi nevoită să curăț părul mai des, rezultatul este chiar opus și părul se menține curat mai mult timp (comparativ cu șamponul utilizat anterior). Este formulat pentru toate tipurile de păr, conține cheratină (conferă suplețe și îmblânzește firele rebele) și nu îngreunează deloc firul de păr.

Masca de păr Blue Lily se bazează pe aceleași ingrediente minune ca și șamponul (ulei de cocos organic, cheratină, ulei de macadamia), dar conferă un plus de hidratare, aspect sănătos și are efect de regenerare (pe termen lung). Nu mai pun la socoteală faptul că descurcă până și cel mai aspru tip păr, iar  textura sa densă, bogată și luxuriantă permite o aplicare facilă și utilizare pe o perioadă îndelungată de timp. Am ales să folosesc masca de păr respectând exact instrucțiunile de pe ambalaj: după șamponare aplic masca pe toată lungimea firelor de păr (nu pe scalp), aștept 5 minute, după care clătesc cu apă din abundență. 
Pont: pentru un plus de strălucire, eu aleg să clătesc părul cu apă rece (potrivită, nu exagerat de rece).


De unde putem cumpăra produsele Blue Lily?

Puteți comanda produsele de pe BlueLily.ro sau, dacă îi urmăriți pe Facebook, există diverse târguri la care ei participă și de unde vă puteți interesa și procura tot ce vă poftește sufletul.

Concluzii

Cu fiecare produs fabricat în România încercat descopăr oameni minunați, iubitori de frumos și de natură, dornici să aducă un plus de valoare în industria cosmetică de pe la noi și nu numai. Și mai îmbucurător este atunci când descoperirile mele se dovedesc a fi și unele foarte bune, demne de luat în considerare, recumpărat și împărtășit cu ceilalți. Cam așa stă treaba și cu produsele Blue Lily. Sunt foarte bune, chiar peste așteptări, asemănătoare cu alte produse premium de pe piață, dar care sunt mult mai populare și mai scumpe. Mi-ar plăcea să văd mai multe produse de la ei. Poate o apă micelară, sau un serum pentru față, un demachiant cu textura unui balsam, chiar și un ser pentru vârfuri deteriorate. Eu zic că se poate!


Vă place uleiul de cocos? 
Îl folosiți în rutina de îngrijire?



Comentarii